Het belang van gezond slapen

Eén derde van alle Nederlanders slaapt slecht. Het is wetenschappelijk bewezen dat slecht slapen ongezond is. Er bestaat grote kans dat je van slecht slapen dikker wordt, sneller geïrriteerd raakt, je concentratie vermindert én dat je levensverwachting korter is.

Het belang van goed advies

Door wereldwijde toegang tot internet is het erg makkelijk om informatie te vinden. Producteigenschappen vergelijken kan dus iedereen. Het wordt echter een stuk lastiger om zonder specifieke kennis te bepalen welk product het beste bij je past en om alle beschikbare informatie in de juiste context te plaatsen. Wij zijn van mening dat er niets gaat boven persoonlijk advies.

Naast een goed advies wordt de keuze voor het juiste bed ook ingegeven door gevoel. Een slaapoplossing moet je ervaren. Onze slaapadviseurs geven aan waar je op kunt letten voordat je een keuze maakt.

Onze experts beschikken over professionele kennis en bezitten een schat aan ervaring. Hierdoor kun je het beste advies verwachten.

Onze collectie in slaapsystemen

Wij bieden een afgemeten collectie slaapsystemen van kwaliteitsmerken zoals Auping, Avek, Royal Dream, Röwa, Schramm, Viking e.a. Ongeacht welk slaapsysteem en merk je uiteindelijk ook kiest, het persoonlijke bedadvies mag niet ontbreken. Wij zijn niet gebonden aan het verkopen van een specifiek merk of product en houden altijd jouw belang in het vizier. Het slaapsysteem of merk wat voor de een succesvol is, hoeft dat niet persé te zijn voor de ander.

Onze collectie is op zorgvuldige wijze samengesteld zodat er voor iedereen wel een goed bed is samen te stellen. Kom dus vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze beddenadviseurs.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Buttonvoor informatie