aanmelden nieuwsbrief

Vinyl

Stil en stijlvol gemak

Terug van weggeweest en in een modern jasje, is vinyl nu een gewilde vloerbedekking. Zeker met een stel lawaaipapegaaien in huis kan vinyl echt wat voor je betekenen.

Een vloer bedekt met deze kunststof heeft diverse voordelen. Vinyl is relatief goedkoop, duurzaam, zacht en warm aan de voeten, gemakkelijk in onderhoud en vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer).

De vloerbedekking is leverbaar in diverse structuren en dessins. Verlijmd op de ondervloer vermindert vinyl geluid: erg handig als je kinderen hebt of in een appartement woont.

 

Verlijmen van vinyl

Voor een langere levensduur is het aan te raden om het vinyl volledig te verlijmen. Zie je het plaatsen zelf niet zo zitten? Geen probleem! Een van onze ervaren vakmensen komt de vloer graag bij je leggen. Huitenga Slaapwoonwinkel neemt je zo alle zorg uit handen en je hebt gegarandeerd jarenlang plezier van een vakkundig gelegde vloer.

Wij hebben ook Moduleo in het assortiment. Vinyl met hout- of betonlook of dessin, er is altijd iets passends voor jouw interieur.

Wil je meer informatie of onze collectie in het echt bekijken? Kom gerust eens langs bij ons in Castricum. We vertellen je graag meer over onze vloeren.

voor informatie
Zoeken