Tapijt

Creëer comfort en stijl op je vloer met tapijt. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen in Castricum. Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Voordelen van tapijt

Tapijt is een heerlijke vloer als je geen harde vloer wil. Daarbij heeft deze vloerbedekking een aantal voordelen. Het is onder meer heel decoratief, de combinaties zijn eindeloos. Maak op die manier van je vloer een onweerstaanbare eye-catcher. Daarbij is de zachte vloerbekleding geluiddempend.

Zacht aan voeten en voor oren

Stoeien met de kinderen op de grond wordt een stuk aangenamer met tapijt op de vloer. Tapijt is een warme, zachte en comfortabele vloerbedekking. Overweeg je tapijt te laten leggen in je woning? Huitenga Slaapwoonwinkel in de regio Castricum kan je er veel over vertellen.

 

Tapijt reinigen

Het onderhoud van tapijt is wel anders dan het onderhoud van een harde vloer. Een vlek op PVC, vinyl of laminaat is weg te dweilen, maar dat gaat bij tapijt niet. Huitenga Slaapwoonwinkel in Castricum kan veel vertellen over de beste reinigingsproducten en onderhoud.

Wij zijn al jaren specialist op het gebied van tapijt en andere vloeren en staan je graag met raad en daad terzijde. Uiteraard staat service hoog in het vaandel en meten we de zaken graag goed op en komen het tapijt bij je leggen voor het beste resultaat.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken