Viking Birka Continental

Vanaf medio mei: Viking beds of Sweden

logo viking

Vanaf medio mei is het Zweedse merk Viking verkrijgbaar in onze slaapwoonwinkel. Tot voor kort werkten wij met het andere grote Zweedse beddenmerk: Carpe Diem. Door overnames van een grote Zweedse investeerder en andere strategische keuzes van de nieuwe moedermaatschappij Hilding Anders, is het merk Carpe Diem niet meer gemakkelijk verkrijgbaar in Nederland. De ondersteuning en serviceverlening vanuit Carpe Diem is hiermee ook onder druk komen te staan. Dát is voor ons reden om te kiezen voor een ander en minstens gelijkwaardig topmerk uit Zweden: Viking beds of Sweden.
Viking beds of Sweden is een authentiek Scandinavisch merk, waarbij de grondstoffen worden geproduceerd in Zweden en vakkundig verwerkt in de eigen fabriek in Småland.
De opbouw van de bedden is kenmerkend voor Scandinavisch slapen en zorgt voor een soepel comfort met een goede en ergonomisch verantwoorde ondersteuning.
Met 5 complete lits-jumeaux opstellingen bieden wij straks een complete Viking beds of Sweden slaapstudio.

Boxspringopruiming
Om ruimte te maken voor deze nieuwe collectie, ruimen wij een aantal complete boxsprings op. Zowel vlakke als elektrisch verstelbare modellen. Deze bedden gaan er bij ons uit met interessante kortingen. Dus bent u op zoek naar een goede en complete boxspring tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is nú de tijd om onze winkel te bezoeken. U krijgt een goed advies welk bed het beste bij u past en u profiteert van een goede deal. Een toonzaalmodel is bovendien snel geleverd. Een impressie van een aantal opruimingsmodellen, klik hier

Share
Zoeken