Vacature

Allround verkoper(ster)/adviseur woninginrichting én slaapspecialist(e)
(2 vacatures)

Wij zoeken een allround en flexibel ingestelde verkoper(ster) voor onze slaapwoonwinkel. Heb je branche-ervaring/kennis? Dat heeft onze sterke voorkeur en word je gelijk ‘in het diepe gegooid’. Je werkt in een compact team en je voelt je medeverantwoordelijk voor het op orde houden van de verkoopvloer en collectie. Je hebt een hands-on mentaliteit en denkt in oplossingen. Je bent zelfstandig, representatief, gastvrij, commercieel, klantgericht en vindt het een uitdaging om mooie producten te adviseren en te verkopen.

Wij voeren een breed assortiment in woningtextiel (WT), slaapcomfort en bed- en badtextiel. Het zwaartepunt in deze functie ligt in de woninginrichting en het bed- en bedtextiel.

Tevens zoeken wij een allround verkoper/verkoopster voor ons complete assortiment met de nadruk op onze slaapafdeling.

Naast de verkoopactiviteiten houd je samen met je collega’s het winkelmagazijn op orde met de inkomende en uitgaande goederenstromen. V.w.b. de bijkomende administratieve werkzaamheden zoals orderverwerking, pricing en online klantcontact, werk je met branchegerichte (kassa)software en het Office 365 pakket.

Salariëring hangt mede af van ervaring en de CAO In Retail vormt hiervoor de basis.

Een afspraak is snel gemaakt, dus kom langs en verken je kansen!

Voor meer informatie kun je van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur contact met ons opnemen. 

0251 – 652 435

Call Now Buttonvoor informatie