Unilux maakt zich sterk voor behoud van de insecten, buiten in de natuur.

Het gaat slecht met de insectenpopulatie in Nederland. De focus voor de uitingen van Unilux zal vanaf 2020 daarom liggen op het terugdringen van de insectensterfte. Als marktleider in insectenwering hebben we immers een product in handen dat een wezenlijk steentje bij kan dragen aan het behoud van insecten; met horren blijven insecten buiten, daar waar ze goed werk verrichten.

Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kan Unilux een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. Unilux leverd altíjd maatwerk oplossing voor jouw raam of deur, daar kan je op rekenen. Daarnaast ontwikkelt en fabriceert Unilux horren in hun Nederlandse fabriek en ben je daarmee ook gegarandeerd van topkwaliteit én de snelste levering.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van Unilux hordeuren die wij recent bij klanten hebben geplaatst.

Hordeuren

Op zoek naar hordeuren? Velen zullen aanbiedingen van verschillende  bouwmarkten bekijken, maar dat is helemaal niet nodig. Als je op zoek bent naar de juiste hor om insecten zoals vervelende muggen buiten te houden dan ben je bij Huitenga aan het juiste adres! Wij bieden een luxe uitgevoerde rolhor, een plissé hordeur die in iedere gewenste stand blijft staan, of een inzethor van het beste soort materiaal aluminium!

Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moet dus zeer degelijk zijn. Maar.. je koopt ook niet elke dag een hordeur dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Meer advies over het kopen van een hordeur?

Wij zullen je altijd voorzien in advies op maat.

Call Now Buttonvoor informatie