De materiaalkeuze als het om trapbekleding gaat is groot. Voor op de trap adviseren wij tapijt, marmoleum of PVC.

Er is heel veel mogelijk als het aankomt op trapbekleding. Wij voeren veel merken en zijn er van overtuigd dat we voor iedereen een oplossing kunnen aandragen. We nodigen je dan ook van harte uit in onze winkel zodat we je vrijblijvend kunnen adviseren.

Tapijt als trapbekleding

Geluiddempend

In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, de TV, de radio en het getik van hakken al snel onaangenaam. In flats of appartementen zijn vooral de zogenaamde contactgeluiden berucht: het geluid dat doordringt via de vloer naar het onderliggende plafond. Dit geld ook voor een trap. Als een trap bekleed is met tapijt, geleid deze veel minder geluid. 

Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie.

Veilig

Tapijt is stroef. Dit betekent dat het risico van uitglijden op een trap met tapijt een stuk kleiner is dan op een gladde gladde trap. Mocht je toch vallen dan is de kans op verwondingen kleiner omdat tapijt zachter en meer verend is.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden van merken te zien waar wij tapijt als trapbekleding van verkopen.

Trapbekleding Wilton

Desso tapijt wordt vertegenwoordigd door drie merken: Parade, Bonaparte en Desso.

Alle drie de merken hebben een rijke traditie in de productie van consumententapijten voor het topsegment van de markt. Het overgrote deel van deze tapijten zijn zeer geschikt om te gebruiken als trapbekleding.

We hebben een grote diversiteit aan stalen waar we graag uitleg over geven. 

Kleur, structuur en natuur. Dat is Tretford tapijt. IJzersterke vloerbedekkingen in 64 kleuren, gemaakt met natuurlijke grondstoffen zoals Kasjmir geitenhaar en zuiver scheerwol.

PVC als trapbekleding

PVC als trapbekleding is erg duurzaam en slijtvast. Pvc is bestand tegen water. Als er een keer een plas water op de trap beland dan is er geen nood aan de man, je kunt het water gewoon opdweilen en zult na afloop zien dat de trap er nog net zo uitziet als voorheen.

Een ander groot voordeel van PVC is dat het brandvertragend werkt.

Hedendaags en stijlvol

PVC zorgt ervoor dat je trap er weer als nieuw uitziet. Er is heel veel keuze in designs. Door toepassing van moderne kleuren en stijlen creëren wij voor jou een uiterlijk van uw trap waar je rots op kunt zijn.

Er zijn veel PVC stalen in onze winkel aanwezig. Mocht je vragen hebben of om advies verlegen zitten? We staan voor je klaar.

Call Now Buttonvoor informatie