Swissflex® Versa 24 GELTEX® inside
overzichtspagina

Versa 24 Geltex® 

De perfecte steunmatras voor hemels ligcomfort.

Deze allrounder combineert GELTEX®inside met beproefde pocketveringkern en zet een nieuwe standaard op het gebied van puntelasticiteit. Voor een gezonde slaap en maximaal herstel!

Ademend

Over de hele Gomtex®-kern verdeelde dwarsprofileringen en lengteprofileringen en extra verticale boringen alsmede zijdelingse boringen zorgen voor optimale 3D-ventilatie. Daarnaast heeft de matras een zijdelingse tussenlaag voor stabiliteit en zijdelingse ventilatie van de pocketveringkern.

Drukverlagend

Een 6 cm dikke GELTEX®-plaat en 2 cm extra voor optimaal ligcomfort en een goede ontlasting van de schouders. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij.

 

 

Ondersteunend

Specifieke kern-inkepingen in de steunkern alsmede pocketveren met verschillende sterktes in zeven ergonomiezones zorgen voor een uitstekende puntelasticiteit.Over de hele Gomtex®-kern verdeelde dwarsprofileringen en lengteprofileringen en extra verticale boringen alsmede zijdelingse boringen zorgen voor optimale 3D-ventilatie. Daarnaast heeft de matras een zijdelingse tussenlaag voor stabiliteit en zijdelingse ventilatie van de pocketveringkern.

 

Technische gegevens

 

 

 

Totale hoogte: 24 cm Stevigheid: soft of firm GELTEX®inside-afdekking 6 cm

  • GELTEX®inside-schouderinlegdeel 4 cm
  • Gomtex®/pocketvering-steunkern 16 cmTotale hoogte: 24 cm
  • Stevigheid: soft of firm
  • GELTEX®inside-afdekking 6 cm
  • GELTEX®inside-schouderinlegdeel 4 cm
  • Gomtex®/pocketvering-steunkern 16 cm

Hoezen:

Jerseyhoes

Deze huidvriendelijke jerseyhoes zonder voering is standaard bij alle matrassen met GELTEX®inside-kernen, want het ondersteunt de directe ontlasting van dit nieuwe materiaal optimaal. Afneembaar en wasbaar op 40 °C.

Merino natural

Kwaliteit voor luxueus, behaaglijk warm ligcomfort – voor mensen die het snel koud hebben. Bijzonderheid: de voering van zuivere merinowol is afneembaar en wasbaar tot 40 °C. De hoes is optioneel voor alle matrassen met GELTEX®inside verkrijgbaar.

 

 

Call Now Buttonvoor informatie