Swissflex® Versa 20 GELTEX®
overzichtspagina

Swissflex® Versa 20 Geltex®  

Het multitalent voor ontlasting en ondersteuning in combinatie met optimale warmteregulering.

Stiftung Warentest – Testwinnaar 10/2015: de enige matras van de 14 geteste koudschuimmatrassen met kwaliteitsbeoordeeling “goed”.

extra comfort! twee centimeter meer geltex®inside en een extra hardheidsgraad betekenen nog meer ligcomfort!

Ademend

Over de hele Gomtex®-kern verdeelde dwarsprofileringen en lengteprofileringen en extra verticale boringen zorgen voor een betere ventilatie.

 
 

Drukverlagend

Een 6 cm dikke GELTEX®-aldekking en een 2 cm dikke GELTEX®-aldekking voor meer ligcomfort. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij.

 

Ondersteunend

Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra stevigheid verkrijgbaar.

Technische gegevens

  • Totale hoogte: 20 cm
  • Stevigheid: soft of firm
  • GELTEX®inside
  • afdekking 6 cm
  • GELTEX®inside-schouderinlegdeel 2 cm
  • Gomtex®-steunkern 12 cm 

Hoezen:

Jerseyhoes

Deze huidvriendelijke jerseyhoes zonder voering is standaard bij alle matrassen met GELTEX®inside-kernen, want het ondersteunt de directe ontlasting van dit nieuwe materiaal optimaal. Afneembaar en wasbaar op 40 °C.

 

Merino natural

Kwaliteit voor luxueus, behaaglijk warm ligcomfort – voor mensen die het snel koud hebben. Bijzonderheid: de voering van zuivere merinowol is afneembaar en wasbaar tot 40 °C. De hoes is optioneel voor alle matrassen met GELTEX®inside verkrijgbaar.

Call Now Buttonvoor informatie