Swissflex® uni 22 bridge®
overzichtspagina

Swissflex® uni 22 bridge® – het frameloze topmodel met ongeëvenaard comfort.

Deze hightechlattenbodem combineert de nieuwe bridge® technologie met de beproefde Swissflex®- golflatten over het hele ligvlak en biedt bovendien het maximum aan comfortniveaus – voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort. De zwevende constructie ziet er bovendien bijzonder fraai uit.

Interactief veringcomfort

De basis van de bridge® technologie is een keten van veermodules die de lattenbodem buitengewoon flexibel maakt. Een flexibele adapter verbindt de modules, die op hun beurt de latten met elkaar verbinden. Deze adapter maakt een automatische en gecontroleerde drukverlaging resp. ondersteuning over de lengteas mogelijk.

Schouderzone veerweg 80 mm

Elastische schouderzone voor maximale drukverlaging tot 80 mm wegzinkdiepte. 

Ontlasting op maat

De afzonderlijke modules van hoogwaardig kunststof omsluiten de latten door middel van een manchet. De daarmee verbonden modulecorpus beschikt van binnen over een stalen veer, waarvan de trekkracht varieert afhankelijk van de lichaamszone. Bij sterkere belasting wordt de rode golflat in het onderstel geactiveerd en neemt zij het extra veringscomfort over.

Sterke ondersteuning

Onze gepatenteerde golflatten zijn dragende elementen die druk over de hele breedte van het bed verdelen. Tegelijkertijd wordt er automatisch adequate ondersteuning geboden – onafhankelijk van de slaaphouding en lichaamsvorm..

Volledig ligvlak tot de rand

De Swissflex®-golflatten zorgen voor synchronisatie van het hele ligvlak – tot de uiterste rand. Dit effect voorkomt o.a. het gevoel dat men naar het midden van of uit het bed rolt.

Zone voor zone automatisch comfort

De lattenbodem zorgt, afhankelijk van de behoefte resp. het lichaamsdeel, automatisch voor een optimale ontlasting of ondersteuning: in de probleemzones als de schouderzone zweeft de constructie volledig vrij over de bridge®-keten, in specifieke zones bieden golflatten meer ondersteuning. Een combinatie van ongeëvenaarde veringkwaliteit.

Stand-aloneconstructie

Deze frameloze lattenbodem maakt als stand-aloneversie een effectief designstatement. Het kan echter ook in elk klassiek bedframe geïntegreerd worden.

Eenvoudige montage

Lattenbodems met bridge® technologie zijn compatibel met vrijwel alle bedden. De lattenbodem kan naar wens vrijstaan, in een bedomranding worden ingelegd of met de standaard meegeleverde inbouwset in een handomdraai worden gemonteerd. Lattenbodems zijn, in combinatie met poten, ook als vrijstaand bed te gebruiken.

Geen storende middenbalken

Swissflex®-lattenbodems bieden gelijkblijvende functionaliteit en zodoende maximaal slaapcomfort over het hele ligvlak. Bij tweepersoons bedcombinaties betekent dat: geen middenbalken en geen storende naad tussen matrassen.

Latten

Kwalitatief hoogwaardig beukenhout voor duurzame stabiliteit.

 

Nieuw! Lattenbodem om in te leggen

Maakt de inbouw van de lattenbodems uni 22 bridge® in het bedframe aanzienlijk eenvoudiger, zodat u tijd bespaart. Bruikbaar bij ongeveer 80% van de bedframes.

Verstelsystemen

Variabele comfortfuncties: De uni 22 bridge® is naar wens verkrijgbaar met verschillende verstelopties. Het verstellen gebeurt elektrisch of handmatig.

Extra accessoires 

Houten designpoot

uni 22 bridge®is geschikt om in te bouwen in een bestaand bedframe of te gebruiken als vrijstaand bed, in combinatie met een standaard- of designpotenset en andere accessoires.

Aluminium designpoot

uni 22 bridge®is geschikt om in te bouwen in een bestaand bedframe of te gebruiken als vrijstaand bed, in combinatie met een standaard- of designpotenset en andere accessoires.

Call Now Buttonvoor informatie