Swissflex® uni 14 bridge®
overzichtspagina
overzichtspagina

Swissflex® uni 14 bridge® – De interactieve binnenframe-lattenbodem.

Dit model met een naar binnen gebogen frame is over het hele ligvlak met de bridge®-technologie uitgerust. Het model overtuigt vooral door zijn correcte en tegelijkertijd uiterst effectieve ondersteuning en ontlasting over het hele ligvlak  zonder storende middelbalk bij tweepersoonsbedden. uni 14 bridge® kan optioneel in een bedomranding worden gelegd/ingebouwd of vrij staan.

Interactief veringcomfort

De bridge®-technologie maakt het mogelijk: met elkaar verbonden veermodules zorgen bij druk voor een automatische, gecontroleerde ontlasting over de lengteas. De veermoduleketen wordt gefixeerd waar ondersteuning belangrijk is. Het effect: een haast zwevend ligcomfort waarbij op de juiste plekken toch ondersteuning wordtgeboden.

Schouderzone veerweg 
50 mm

Uitgesproken schouderzone (veerweg 50 mm) zoals ondersteuning van de lordose zone met sterk gedifferentieerde lichaamszone.

Ontlasting op maat

De afzonderlijke modules van hoogwaardig kunststof omsluiten de latten door middel van een manchet. De daarmee verbonden modulecorpus beschikt van binnen over een stalen veer, die heel nauwkeurig op belastingen reageert.

Flexibiliteit tot de rand

De bridge®-moduleketen ligt dankzij de binnenframeconstructie aan de uiteinden van de latten en garandeert een ongeëvenaard hoge vering over het hele ligvlak.

Geen storende middenbalken

Meer slaapcomfort ook in het midden van een 2 persoonsbed.

Latten

Kwalitatief hoogwaardig beukenhout voor duurzame stabiliteit.

Nieuw! Lattenbodem om in te leggen

Maakt de inbouw van de lattenbodems uni 14 bridge® in het bedframe aanzienlijk eenvoudiger, zodat u tijd bespaart. Bruikbaar bij ongeveer 80% van de bedframes.

Verstelsystemen

Variabele comfortfuncties: De uni 14 bridge® is naar wens verkrijgbaar met verschillende verstelopties. Het verstellen gebeurt elektrisch of handmatig..

Uitrustingsmogelijkheden

Standaardpoot

Aluminium designpoot

Call Now Buttonvoor informatie