Fraai design, comfort en doordachte techniek sluiten elkaar niet uit. Dat laat swissbed expression op indrukwekkende wijze zien: pure luxe voor het oog en het lichaam.

Hoofdbord

Een XL-hoofdbord maakt een statement in de kamer en leent zich heel mooi voor stoffen met een patroon. Combineer dit met onopvallende poten die de aandacht niet afleiden van het bed.

Bedomranding

De beklede bedomranding van 31 cm hoog is uitgerust met afneembare bekleding. Verschillende inbouwhoogtes voor de op wens ook verstelbare of elektrische lattenbodem bieden extra comfort.

Siernaden

Het verschil zit hem in de details: maak uw bed uniek door visuele accenten aan te brengen met diverse siernaden op het hoofdbord. Een detail dat de hele look bepaalt.

Poten

De verschillende poten zijn de basis van een persoonlijke look voor swissbed expression.
– Massief houten poten (standaard) in eiken-, noten-, wengéhout 5 cm/10 cm/15 cm hoog
– Verchroomde metalen poten 5/15 cm hoog

Materiaal selectie

Kvadrat Remix

Kvadrat Remix is geweven van menggaren en blinkt uit door de prachtige kleuren en hoogwaardige afwerking.

Samenstelling: 

90% wol, 10% nylon Certificering met EU-bloem Brandveiligheid: klasse 2

Kvadrat Gravel

Gravel heeft een abstract patroon met licht verschuivende rijen van kleine, contrasterende punten en daaromheen geribbelde stof.

Materiaal: 68% polyester, 18% scheerwol, 14% polyester FR

Kvadrat Nebula

De driedimensionale stof Nebula is geïnspireerd op een Japans bloemenpatroon. Het ontwerp bestaat uit organische, abstracte vormen die door een speciale knooptechniek veranderen in een gepixelliseerd raster. De lijnen van het patroon zijn uitgevoerd in een contrasterende kleur, of ton sur ton met de basiskleur. Ze springen zodanig in het oog dat ze zich onderscheiden van de rest van de stof. Afhankelijk van de kleurencombinatie lijkt de stof op betoverende wijze naar binnen of naar buiten te golven.

 

Voor de stof Nebula wordt dik polyestergaren verwerkt tussen twee lagen zeer comfortabele polyester/wol-mix. Nebula is het meest geschikt voor zachte zitvlakken en in het bijzonder voor grote oppervlakken en loungemeubels.

Materiaal: 70% polyester, 17% scheerwol, 13% polyester FR

Stof Turner

Kwaliteitsstof met ingeweven, grafische structuur in vijf subtiele kleuren: Cream, Grey, Choco, Graphite, Onyx.

Swissflex Folder

Garantie

Call Now Buttonvoor informatie