[vcex_image_flexslider animation=”fade_slides” loop=”true” height_animation=”0.0″ animation_speed=”2000″ slideshow_speed=”8000″ direction_nav=”false” control_thumbs=”false” image_ids=”1029″][vcex_heading text=”spiraalbodems” tag=”h1″ css=”.vc_custom_1474578951369{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #ffffff !important;}”]

Lekker slapen begint bij de beste bodem. Daarbij zijn zowel de ergonomie als een goede ventilatie erg belangrijk.

De spiraalbodem is een ideale verstelbare bodem en is inpasbaar in vrijwel elke bedomranding. De spiraalbodem heeft een open structuur: maar liefst 85% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne en uw eigen gezondheid, maar ook voor de levensduur van de matras. Daarnaast kent de spiraal een zeer lange levensduur.

Het draagvlak van een spiraal is vlak en ononderbroken waardoor de ondersteuning van lichaam en matras over het hele oppervlak plaatsvindt. In combinatie met een pocketveringmatras worden een goede lichaamshouding geoptimaliseerd omdat het werkingsprincipe van een dwarsgespannen spiraal is gebaseerd op progressieve tegendruk. Naarmate de spiraal meer wordt ingedrukt, wordt de tegenkracht groter. Door deze tegendruk krijgt het lichaam de juiste ondersteuning.

Call Now Buttonvoor informatie