De nieuwe collectie homewear van SNURK

SNURK wordt ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in de omgeving van Porto in Portugal. De mensen die de homewear produceren, werken in goede werkomstandigheden (geen kinderarbeid). SNURK beschouwt zichzelf een mens- en planeet vriendelijk merk. 

SNURK  werkt nauw samen met een aantal vaste, relatief kleine fabrieken en confectie centra. Gemiddeld 4 x per jaar bezoekt SNURK deze plekken. Dat waarborgt de kwaliteit van de prints. SNURK geloofd in gedeelde verantwoordelijkheid. De prints worden zowel met de zeefdruk als digitaal gedrukt. Alle Horizontal Wear wordt overigens altijd digitaal bedrukt.

Het beddengoed en homewear is gemaakt van 100% katoen en is Oeko-Tex gecertificeerd.

Dit wil zeggen dat de producten vrij zijn van giftige substanties en bij de productie wordt er veel water bespaart. De Horizontal Wear wordt gemaakt van biologisch katoen. De bio-katoen jersey is GOTS gecertificeerd. 

De ‘Global Organic Textile Standard’ is wereldwijd de meest toonaangevende textielverwerkingsnorm voor biologische vezels.

Fairtrade produceren in Europa met homemade prints en hoogwaardige katoen & bio-katoen maakt de prijs iets hoger dan gemiddeld. Maar je koopt wel een kwalitatief duurzaam en eerlijk product, dat met liefde & plezier voor je is ontworpen en vervaardigd. Verantwoord genieten van de prints van SNURK!

Call Now Buttonvoor informatie