Goed slapen en uitgerust wakker worden is van essentieel belang voor je goed functioneren en je goed voelen. 

Wij bieden een afgemeten collectie slaapsystemen van kwaliteitsmerken. Ongeacht welk slaapsysteem en beddenmerk je uiteindelijk ook kiest, het persoonlijke bedadvies mag niet ontbreken. 

Wij zijn niet gebonden aan het verkopen van een specifiek merk, wij houden altijd jouw belang in het vizier.

 

Voor het beste slaapadvies nemen onze adviseurs jouw persoonlijke wensen en verwachtingen goed met je door

Je bent van harte welkom voor een goed advies en je kunt desgewenst zonder afspraak terecht. We werken graag op afspraak om de tijd voor je te nemen die hiervoor nodig is.

Hierbij zullen een goede kop koffie of thee niet ontbreken. De kwaliteit van een bed kan nog zo goed zijn, als deze niet aansluit aan jouw persoonlijke behoeftes dan kan dat tot teleurstelling leiden. Onze taak is goed naar je te luisteren om zo te komen tot een persoonlijk bedadvies. In jouw belang én in ons belang.

Wij gaan altijd voor de langetermijnvisie, inmiddels al bijna 65  jaar.

Een goed bed is een investering in je nachtrust en, hoewel ook belangrijk, heeft meer om het lijf dan een ‘leuk plaatje’. In ons advies houden we rekening met je persoonlijke wensen met betrekking tot slaapklimaat, comfort en de correcte ondersteuning. Als je geen slaapklachten hebt, dan willen we dat graag zo houden. Als je wel bepaalde (chronische) lichamelijke klachten hebt, dan houden we daar zeker rekening mee.

Bij lichamelijke klachten valt te denken aan bijvoorbeeld Fibromyalgie, Hernia, Osteoporose, wervelklachten, nekklachten, Reuma, spierklachten, etc. of combinaties hiervan. Ook eetpatroon, medicijngebruik, stress en te weinig beweging kunnen leiden tot slaapklachten

Meer van objectieve aard zijn de goede ondersteuning van je wervelkolom en welk slaapsysteem voor jou hierin het beste werk verricht. Hierbij leggen we de verschillende materiaal- en producteigenschappen uit en wat je hiervan kunt verwachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

elf − tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Buttonvoor informatie