Simmer Avek Ventilatieboxspring
Simmer Avek Ventilatieboxspring

simmer boxspring

De Avek boxspring Simmer is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. Een aangenaam briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en behaaglijke temperaturen. Een klimaat waarin je je goed voelt. Dat vind je terug in de Avek boxspring Simmer. Een Simmer bed ventileert en voelt daardoor prettig aan. Je slaapt heerlijk ontspannen en ontwaakt fris en fit.

De Simmer boxspring is leverbaar in alle gangbare een- en tweepersoonsmaten. Bovendien zijn de lengtematen 210 en 220 cm leverbaar zonder meerprijs: meer bed en comfort voor hetzelfde geld! De hoofdborden zijn leverbaar in 3 uitvoeringen: Basic, Classic en Matrix. Door een keuze te maken uit de talloze stofmogelijkheden maak je zo je eigen, unieke Simmer boxspringcombinatie.

Natuurlijk is de Simmer leverbaar in een vlakke en een elektrisch verstelbare versie.

Witte of gestoffeerde matrassen

De Avek Simmer laat zich uitstekend combineren met gestoffeerde matrassen in meubelstof en een topmatras. Daarnaast werken wij veel met de zg. witte of tijkmatrassen zonder de toevoeging van een topmatras. Wij adviseren u graag om zo uw optimale Simmer boxspringcombinatie samen te stellen.

Voor meer informatie, klik hier