In 1927 startte grootvader Roelf Kok in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam AVEK, een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’.

Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap heeft AVEK zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne organisatie.

Avek die een toonaangevende rol speelt in de Nederlandse slaapmarkt o.a. op het gebied van de boxspring.

Tegenwoordig vormen innovatieve ideeën de basis voor hoogwaardige bedden, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Op zoek naar een boxspring, een matras, een spiraal, of een ruimtebesparend bed? Het ruime assortiment van Avek voorziet in uw keus.

Website leverancier www.avek.nl

Avek 1927

De 1927 jubileumboxspring wordt met vakmanschap bij Avbek in de fabriek gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat jouw lichaam optimaal ondersteunt. Kwalitatief goede materialen. Creëer jouw Boxspring 1927 op maat, volgens je eigen wensen.

Simmer Avek Ventilatieboxspring
Simmer Avek Ventilatieboxspring
Ljocht_boxspring_avek

Noflik

Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Omdat ieder mens uniek is, bieden wij bij Noflik comfort op maat. Zo kunt u kiezen uit maar liefst drie hardheden, diverse comfortcombinaties, bedlengtes tot 240 cm en zelfs op maat gemaakte achterwanden. Helemaal afgestemd op uw wensen.

Simmer

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.

Share
Zoeken