Como21300650px
Como21300650px
Schramm-origins-gala25_quadro

Boxsprings

De boxspring verheugt zich in een enorme belangstelling. Zeer terecht want de juiste boxspring staat bijna garant voor een onbezorgde nachtrust. In onze collectie vindt u diverse soorten kwaliteits boxsprings (o.a. Auping, Avek, Kreamat, Royal Dream, Schramm en Private Label).

De ‘korte’ of laagverende boxspring (Schramm) zorgt voor veel stabiliteit en functioneert als een schokdemper voor de pocketveringmatras die er op ligt. De hoogverende boxspring (o.a. Royal Dream, Auping, e.a.) zorgt voor een verlenging van de veerweg van de matras waardoor dit systeem soepel en comfortabel aanvoelt.

Door de boxspring te decoreren met een van de prachtige stoffen uit onze collectie van o.a. Sahco Hesslein maakt u bovendien van uw boxspring een zeer persoonlijk bed. Van klassiek tot modern, alles kan worden samengesteld én dit alles geheel naar uw smaak.

het laatste van het blog

Viking Limited Edition

Viking Limited Edition

Viking is al drie jaar op rij verkozen tot het beste beddenmerk in Zweden. Dat viert Viking nu met de Limited Edition. Dit exclusieve en complete bed is bij ons verkrijgbaar in een vlakke en electrisch verstelbare uitvoering in de…