Een hoofdkussen levert voor 1/3de bij aan het slaapcomfort en verdient dus aandacht.

Silvana begon 30 jaar geleden met de ontwikkeling van hoofdkussen en in 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het Silvana supportkussen geïntroduceerd. Dit hoofdkussen is momenteel nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun en bovendien nog altijd toonaangevend. Hiermee is Silvana uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de kussenbranch.

In de laatste jaren is het Silvana assortiment flink uitgebreid en zijn er voortdurend nieuwe producten ontwikkeld die allemaal voldoen aan de hoge eisen die Silvana aan haar producten stelt. Zo zijn er hoofdkussens waar in de tijk ontlast is toegevoegd voor een optimale warmte- en temperatuurregulatie. Hetzelfde geldt voor een aantal Silvana dekbedden met outlast; nooit meer te warm of te koud.

Wij hebben de Silvana Support serie in onze testvoorraad. Dit houd in dat je een Sivana Support kussen een week op proef kan beslapen. Hierbij is het wel belangrijk dat de meegegeven molton bij het retourneren van het kussen weer gewassen is.

Call Now Buttonvoor informatie