De nieuwe slaapbank van  SCHRAMM.

Met de PUREBEDS SOFA BED ELL heeft SCHRAMM een modulair meubel van hoge kwaliteit gecreëerd.

Het combineert een tijdloos design, maximale kwaliteit en het bekende SCHRAMM slaapcomfort. Ontworpen door door kaschkasch.

Hiernaast is de opstelling te zien zoals hij in onze showroom

Kaschkasch

Kaschkasch staat bekend om zijn intelligente modulaire ontwerpen en tijdloos design. Zij hebben de PUREBEDS SLEEPING SOFA ELL ontworpen. Het combineert tijdloos design, maximale kwaliteit en het bekende SCHRAMM slaapcomfort. De complete hoes is snel en gemakkelijk te verwijderen en zit al in het witte kussen. Trek het voorste ligvlak naar voren en klap de rugleuning neer en klaar is een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm, waarvan je liever niet opstaat.

Over SCHRAMM®

Een door Schramm vervaardigde matras of boxspring garandeert een ongeëvenaarde ligging en slaapklimaat.

Dit komt voort uit de ambachtelijke verwerking van de materialen en functionaliteit van de producten. Door het gebruik van natuurlijke materialen ontstaat de natuurlijke flexibiliteit.

Het optimale slaapsysteem, dat Schramm volgens ambachtelijke traditie en perfectie vervaardigt van veerkrachtige veren of met de hand ingezette pocketveren, bestaat uit twee elementen, die samen het ‘dream-team’ voor de goede nachtrust vormen: een uiterst veerkrachtige, flexibele matras en een stabiele krachtig reagerende (kortverende) boxspring.

Call Now Buttonvoor informatie