aanmelden nieuwsbrief
SCHRAMM Voor Blog

Nieuwe collectie SCHRAMM Pure beds

De SCHRAMM PUREBEDS-collectie zorgt voor een gezonde en ontspannen nachtrust

onderstaand model 'Loft' is in onze winkel te zien

Duidelijke lijnen en ontspannende kleuren geven PUREBEDS en de bijbehorende accessoires de casual moderne look, dit zijn twee van de vele eigenschappen die PUREBEDS de afgelopen jaren zo succesvol heeft gemaakt. Het is altijd de combinatie van de traditie en de technologie die het product uniek maakt.

De mooiste stoffen worden op een vakkundige wijze verwerkt tot een uitzonderlijk bed met een bovengemiddelde levensduur. Toch gaat het bij SCHRAMM primair om de bodem en het matras.

De SCHRAMM bedbodem is een lage boxspring met korte veren, die optioneel op de persoon kan worden afgesteld en zowel vlak als electrisch verstelbaar geleverd kan worden

veer schramm

De matrassen uit de collectie PUREBEDS zijn thermisch veredeld en afgewerkt met de beste materialen en zorgen ervoor dat je lichaam zo goed mogelijk ondersteund komt te liggen.

Bij PUREBEDS van SCHRAMM kun je kiezen uit een drie types matrassen die in verschillende hardheden en samenstellingen te leveren zijn. Zo wordt de verwende slaper op zijn of haar favoriete slaapwenken bediend.

Met het twee-matrassensysteem uit de beddenfabriek van SCHRAMM kies je voor een perfect op elkaar afgestemde combinatie:

  • Een zeer elastisch, flexibel matras bovenmatras
  • Een stabiel en veerkrachtig ondermatras
met de grootste aandacht worden alle producten van Schramm ambachtelijk gemaakt.

De PUREBEDS collectie van SCHRAMM heeft altijd afneembare stoffen die je in vele kleuren en structuren kunt uitzoeken. Daarmee heb je ook de mogelijkheid om altijd je bed van uiterlijk te laten veranderen.

SCHRAMM gebruikt natuurlijke materialen in de matrassen: katoen, wol, zijde, jute, linnen.

Waarom een PUREBED garant staat voor een aangenaam slaapklimaat:

  • de ademende stoffen
  • de luchtcirculatie in de matras
  • door de hoge conformiteit het perfect aansluiten op het lichaam van de persoon die op het systeem slaapt

Elk van deze eigenschappen zorgt ervoor dat de lucht permanent in alle richtingen circuleert en het vocht wordt afgevoerd.

productcatalogus pure beds

productcatalogus Schramm purebeds

Omdat SCHRAMM ook om het milieu denkt worden deze stoffen van natuurlijk en biologische materialen gemaakt en ook op zodanige wijze gereinigd en samengesteld.

Samen met de keuze van verschillende type hoofdborden slaag je er altijd in om je favoriete SCHRAMM PUREBEDS combinatie samen te stellen.

Voor meer informatie ben je natuurlijk altijd van harte welkom in de winkel

Impressie Purebeds

voor informatie
Zoeken