Schramm
Schramm

Wie kiest voor Schramm home of sleep, kiest voor een bed dat hem of haar op het lijf geschreven is

De Duitse beddenmaker schrijft de woorden comfort en maatwerk namelijk met hoofdletters.

Schramm is opgericht in 1923 als stoffeerderij en zadelmakerij, en specialiseerde zich in de 60er jaren in het samenstellen van een kwalitatief en degelijk individueel bed.

In 1999 bouwde de firma Schramm in de plaats Winnweiler een nieuwe fabriek: de royaal opgezette constructie van staal en glas biedt plaats aan uiterst moderne fabricagemethoden en ambachtelijke productietechnieken voor het vervaardigen van de hoogwaardige Schramm bedden. Tegenwoordig is Axel Schramm directeur-eigenaar van Schramm Werkstätten GmbH met circa 100 werknemers.

Al sinds jaren vormen teamgeest, eerlijkheid, een serieuze werkhouding en een ultiem ambachtelijk meesterschap, het succesrecept van het bedrijf.

Een door Schramm vervaardigde matras of boxspring garandeert een overgelijkbaar slaapklimaat door de ambachtelijke verwerking en functionaliteit en de natuurlijke flexibiliteit

Het optimale slaapsysteem, dat Schramm volgens ambachtelijke traditie en perfectie vervaardigt van veerkrachtige veren of met de hand ingezette pocketveren, bestaat uit twee elementen, die samen het ‘dream-team’ voor de goede nachtrust vormen: een uiterst veerkrachtige, flexibele matras en een stabiele krachtig reagerende (kortverende) boxspring.

Ontdek onze uitgebreide Schramm-collectie in onze slaapstudio en online

Wordt u ook zo enthousiast over hoogwaardig vakwerk en kwaliteitsproducten die met oog voor detail worden vervaardigd? Graag delen wij ons enthousiasme en nodigen u van harte uit in onze 200 m² Schramm slaapstudio op onze 1e etage:

  • Origins Basis en Gala complete lits-jumeaux en 1-persoons opstellingen
  • Divina, Mythos en Emotion matrassen
  • Bijmeubelen en uitgebreide collectie meubelstoffen voor op maat gesneden bedden en boxsprings
  • Vakkundig advies door onze slaapspecialisten
Share
Zoeken