Niet uw lichaam moet zich aanpassen aan het bed, maar het bed moet zich aanpassen aan uw lichaam.

Royal-Dream:  boxsprings, latexmatrassen en lattenbodems

Royal Dream lattenbodems

Een perfect op de individuele behoeften afgestemd slaapsysteem is een voorwaarde voor een herstellende en gezonde slaap. Speciaal om individuele slaapproblemen op te lossen werd in samenwerking met het gerenommeerde Ergonomie Institut München (EIM) de Royal Dream lattenbodem ontwikkeld.

De Royal Dream lattenbodem kan in alle gevoelige lichaamszones (schouder, lende, bekken en knie) individueel worden ingesteld. Uw dealer stelt deze zo in dat deze perfect aansluit op uw contouren. De speciale ‘Tri-latten’ ontlasten de druk in de schouderzone en bevorderen de ventilatie van de matras. De houders van de latten bestaan uit een flexibele en duurzame kunststof met een progressieve veerweg.

Royal Dream boxspringbedden

Alle boxsprings zijn voorzien van een dempende en ventilerende onderlaag van linnen en kennen geen harde rand in de midden.

Naast de vlakke uitvoering is er ook een eenvoudig te bedienen elektrische verstelbare uitvoering leverbaar.

In onze slaapstudio vind je een compleet vlakke boxspringcombinatie én een compleet electrisch verstelbare boxspringscombinatie.

Royal Dream natuurlatexmatrassen

Natuurlatex van Royal Dream is schimmelwerend (anti-allergeen) en zorgt voor een uitstekende vocht- en temperatuurregulatie.

Rivièra Slaapcomfort, de producent van Royal Dream, is sinds 1952 specialist in de verwerking van natuurlatex en de productie van slaapsystemen. Rivièra is één van de weinige producenten die de verwerking van grondstof tot eindproduct geheel in eigen huis heeft ondergebracht. Hierdoor kan een constante hoogwaardige kwaliteit worden gewaarborgd.

Alle hoezen bestaan uit een elastische dubbeldoek met Tencel® en zijn afgedekt met wasbare scheerwol en klimaatvezel (wasbaar op 40°C)

De Royal Dream matrassen zijn voorzien van stevige handvaten wat het draaien en keren eenvoudiger maakt.

Royal Dreams staat voor:

Goede prijs/kwaliteitsverhoudingen

Gebruik van de beste materialen

Productie vind plaats in Nederland en België

Uitstekende garanties

Slaapgarantie

Call Now Buttonvoor informatie