P.J. Salvage

P.J. Salvage is een eigentijds lifestyle-merk uit Californië, gespecialiseerd in luxeartikelen en het nastreven van een comfortabele, informele levensstijl.

Het merk staat bekend om zijn ongelooflijk zachte stoffen, prachtige prints, nauwgezette aandacht voor detail en moeiteloze, moderne silhouetten, geassorteerd over een prachtige collectie van moderne nachtkleding, loungewear, intimates en sportkledingcollecties.

P.J. Salvage-ontwerpen zijn hard op weg felbegeerde favorieten voor de volgers van beroemdheden, influencers en bloggers.

In een tijd waarin “verblijven” het nieuwe “uitgaan” is, leidt P.J. Salvage de wereldwijde kledingmarkt omdat het comfort en stilstand als waardevolle luxe in het leven beschouwt. Blijf comfortabel!

I WOOF YOU LONG SLEEVE TOP

Gemaakt met de geliefde peachy jersey stof. Deze hondenprint top met lange mouwen zegt je: “I Woof You”.

GIVE LOVE PAJAMA SET

De eenvoud van deze pyjama set is mooi. Een manier om je liefde te uiten door deze cadeau te doen aan een vriend, familielid of geliefde.

TRUE LOVE ROSES LONG SLEEVE TOP

Als je geen tijd hebt om te stoppen en de rozen te ruiken, draag ze dan tenminste!

TRUE LOVE VELOUR LEGGING

We houden ervan hoe snel deze fit velours legging kan overgaan van een koffie-run naar een avondje uit met dek meiden. Wie zei dat legging niet zowel stijlvol als comfortabel kan zijn ?!

LOVED LONG SLEEVE TOP

Ben jij een van die meiden die gek is op de liefde?! Dan heb je deze schattige lip-print met lange mouwen nodig!

LOVED HOODY

De eenvoud van deze pyjama set is mooi. Een manier om je liefde te uiten door deze cadeau te doen aan een vriend, familielid of geliefde.

AM♡UR NIGHTSHIRT

De contrasterende strepen op de manchetten en de onderkant van het shirt houden het interessant. Leuk detail is de geheime boodschap in de zak.

AMOUR PLANT HEART STRIP

Het draait allemaal om de mooie details! De rode stiksels, het trekkoord en de hartjes op de Amour Pant maken het des te feestelijker en leuker om te dragen!

Inspiratie

Call Now Buttonvoor informatie