Modulariteit, flexibiliteit, functionaliteit en brede toepasbaarheid. Novamobili bouwt op een ambachtelijke traditie met de technologische mogelijkheden van vandaag. Het is een geavanceerd bedrijf dat openstaat voor hedendaagse én toekomstige uitdagingen. Een team van ontwerpers en ingenieurs werkt samen met toonaangevende namen in architectuur en productdesign. Het doel is te komen met innovatieve, op maat gemaakte meubeloplossingen.

Nova Mobili onderscheidt zich in de meubelwereld door modulaire kastsystemen. Bedoeld om persoonlijke concepten van het leven te inspireren in de woonkamer en in de slaapkamer. 

Nova Mobili streeft er naar stijlvol functionele meubels te ontwerpen. Deze visie delen wij als Huitenga slaapwoonwinkel graag.

Deze Novamobili hoekkast hebben wij recent bij een klant geplaatst. De verlichting is verticaal geïntegreerd. Deze methode zorgt er voor dat er op elke plank en hangruimte zicht is op de kleding.

Er zijn heel veel mogelijkheden in het Novamobili kastensysteem. Hieronder zijn een aantal inspiratieopstelling te zien. 

 

 

In onze winkel is een goede impressie van de Novamobili collectie te zien. Onze adviseurs staan klaar voor advies op maat. Dit zijn de folders van NOVAMOBILI waar alle producten staan beschreven

Call Now Buttonvoor informatie