Een goed bed advies is altijd nodig. In onze slaapstudio kun je uitgebreid proefliggen

Een schitterende collectie bedden van kwaliteitsmerken met ieder hun eigen slaapkenmerken en karakter:

Je bent uniek, je Auping slaapsysteem ook. Met Auping uitgerust en energiek opstaan, en dat vaak een leven lang. Het slaapcomfort van Auping is van het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen.

Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap heeft AVEK zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne organisatie. Tegenwoordig vormen innovatieve ideeën de basis voor hoogwaardige bedden, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Al meer dan 60 jaar zet Hasena zich in voor het perfecte bed. En hoe ziet dit eruit? De keuzes die je kunt maken zijn enorm. In de meest verschillende materialen, kleuren en vormen, ontwerpen we de individuele bedframes en laten het aan jouw creativiteit over om een droom te realiseren die uit deze talloze mogelijkheden voortkomt.

Bedsystemen van Röwa Achter elk product zit een hele wereld. Een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Alle Röwa bedsystemen (lattenbodem en matras) kunnen individueel aan je lichaam worden aangepast.

Kreamat ontwikkelt steeds flexibele slaapoplossingen, waaronder matrassen en boxsprings, die maximaal inspelen op de individuele behoeften van haar klanten. Aan de hand van een analyse van de lichaamsbouw van de klant en de verwachtingen rond slaapcomfort,wordt een individuele slaapoplossing uitgewerkt.

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort.

Natuurlatex van Royal Dream is schimmelwerend (anti-allergeen) en zorgt voor een uitstekende vocht- en temperatuurregulatie. Rivièra Slaapcomfort, de producent van Royal Dream, is sinds 1952 specialist in de verwerking van natuurlatex en de productie van slaapsystemen.

Een door Schramm vervaardigde matras of boxspring garandeert een ongeëvenaarde ligging en slaapklimaat. Dit komt voort uit de ambachtelijke verwerking van de materialen en functionaliteit van de producten. Door het gebruik van natuurlijke materialen ontstaat de natuurlijke flexibiliteit.

Ontwikkeling, design en productie vinden bij Selecta plaats in eigen huis. “Kwaliteit made in Germany“ speelt daarbij altijd een belangrijke rol: hoogwaardige materialen in combinatie met een onafhankelijk, modern design – verwerkt met de grootste zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Swissflex® staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen. Dit in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

Call Now Buttonvoor informatie