Een goed bed advies is altijd nodig. In onze slaapstudio kun je uitgebreid proefliggen

Een schitterende collectie bedden van kwaliteitsmerken met ieder hun eigen slaapkenmerken en karakter:

Je bent uniek, je Auping slaapsysteem ook. Met Auping uitgerust en energiek opstaan, en dat vaak een leven lang. Het slaapcomfort van Auping is van het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen.

Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap heeft AVEK zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne organisatie. Tegenwoordig vormen innovatieve ideeën de basis voor hoogwaardige bedden, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Al meer dan 60 jaar zet Hasena zich in voor het perfecte bed. En hoe ziet dit eruit? De keuzes die je kunt maken zijn enorm. In de meest verschillende materialen, kleuren en vormen, ontwerpen we de individuele bedframes en laten het aan jouw creativiteit over om een droom te realiseren die uit deze talloze mogelijkheden voortkomt.

Kwaliteit. Oog voor detail. Dat is al drie generaties de simpele maar sterke basis van Loof.  Begonnen als meubelfabriek in het Gelderse Boven-Leeuwen. Bij het ontwerpen en maken van houten bedden put het Loof-team nog dagelijks inspiratie uit het oude vakmanschap.

Een door Schramm vervaardigde matras of boxspring garandeert een ongeëvenaarde ligging en slaapklimaat. Dit komt voort uit de ambachtelijke verwerking van de materialen en functionaliteit van de producten. Door het gebruik van natuurlijke materialen ontstaat de natuurlijke flexibiliteit.

Ontwikkeling, design en productie vinden bij Selecta plaats in eigen huis. “Kwaliteit made in Germany“ speelt daarbij altijd een belangrijke rol: hoogwaardige materialen in combinatie met een onafhankelijk, modern design – verwerkt met de grootste zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Swissflex® staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen. Dit in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

Call Now Buttonvoor informatie