Als herboren wakker worden? Een van de mooiste gevoelens ter wereld. Daarvoor werkt Röwa met enthousiasme. Al 100 jaar.

Bedsystemen van Röwa
Achter elk product zit een hele wereld. Een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Rössle & Wanner (Röwa) produceert hoogwaardige bedden en bedsystemen – en is marktleider op het gebied van handmatig en motorisch verstelbare lattenbodems.

Speciaal voor jou
Alle Röwa bedsystemen (lattenbodem en matras) kunnen individueel aan je lichaam worden aangepast. Deze hoge mate van individualisatie biedt optimale ergonomie bij het liggen.

Om deze reden bestaat een bedsysteem bij Röwa altijd uit een op elkaar afgestemde combinatie van lattenbodem en matras.

Alleen zo kan het samenspel van de afzonderlijke onderdelen tot een optimale ligervaring leiden.


Goed voor het milieu
Rössle & Wanner voelt zich verantwoordelijk voor de gezondheid en het welzijn van de mensen en let bij alle producten op maximale milieuvriendelijkheid. De filosofie van Röwa luidt: producten creëren betekent blijvende waarden creëren.

Made in Germany
De complete ontwikkeling, vervaardiging en montage van onze producten vindt plaats in de Röwa fabriek in Mössingen. Aan de voet van de Schwäbische Alb produceert Röwa “Made in Germany“ in de hoogste kwaliteit en met bijzondere aandacht voor het verwerkte materiaal. Het beukenhout haalt Röwa bijvoorbeeld uitsluitend uit de omliggende bossen. Voor elke geoogste beuk worden twee beuken terug geplant.

Laat u adviseren
Huitenga slaapwoonwinkel is een van de  geselecteerde en gekwalificeerde speciaalzaken waar Röwa-producten op maat worden geadviseerd en verkocht. Bij ons krijgt u altijd het noodzakelijke advies, zodat u het bedsysteem vindt dat bij u past.
U kunt bij ons terecht voor de Ecco 2 lattenbodems, Ecco Sensitive matrassen en Someo bedomrandingen.

Zoeken