Slapen en uitgerust wakker worden

Een goed slaapadvies is altijd nodig

Ons team staat voor je klaar om een passend slaapadvies te geven. Onze vaste fulltime slaapadviseurs zijn: Giuseppe Martelli, Meg Koning, Ezra Oosterhoff, Hans Huitenga

Gemiddeld brengen we zo’n 30% van ons leven slapend door. Goed slapen is voor ieder mens noodzakelijk om fit en uitgerust aan een nieuwe dag te beginnen. Uiteraard begint en eindigt een goede nachtrust bij een goed bed, daar is iedereen het over eens. Desondanks kiezen veel mensen voor een bed van minder goede kwaliteit of laten zich niet goed adviseren. Zo’n keuze kan niet alleen heel wat slapeloze nachten opleveren maar ook rugklachten, terwijl dat vaak niet nodig is.In ons advies houden wij concreet rekening met onderstaande factoren, die essentieel zijn voor uw gezondheid.

Respect voor wervelkolom en tussenwervels. In de meest ideale situatie dient de  wervelkolom haar natuurlijke curve te behouden tijdens de slaap. Zo spaar je niet alleen je rug, maar ook de zenuwen die door de wervelkolom lopen en vaak de oorzaak zijn van accute pijnen door het hele lichaam. Door het niet te hoeven ‘zoeken’ naar de ideale  lighouding, wordt er meer energie bespaart en wordt je merkbaar fitter wakker.

Verminderen van de belasting op de gewrichten. Door verminderde druk op de gewrichten kunnen gewrichtskwaaltjes uitblijven, verminderen of zelfs verdwijnen.

Optimale drukspreiding van het lichaam t.o.v. de matras. Dit bevordert de  bloedcirculatie en zodoende wordt er beter zuurstof getransporteerd door het gehele lichaam. Je ziet er fitter en gezonder uit.

In onze slaapstudio kun je uitgebreid proefliggen

Een schitterende collectie bedden van kwaliteitsmerken met ieder hun eigen slaapkenmerken en karakter:

Auping

matrassen, bedden en boxsprings

Avek

matrassen en boxsprings

Röwa

lattenbodems, matrassen en complete bedden

Kreamat

matrassen, lattenbodems en boxsprings

Viking

matrassen en boxsprings

Royal Dream

boxsprings & natuurlatex matrassen

SCHRAMM

matrassen en boxsprings

Selecta

matrassen, lattenbodems en complete bedden

Zoeken