Menu

Mrs. Me is tijdloos en heeft een nonchalante luxueuze uitstraling

Mrs. Me werkt uitsluitend met de beste materialen. Zo hebben de dekbedovertrekken van Egyptisch katoen een minimale draadtelling van 200 tot 500TC. In de collectie van Mrs. Me vind je onder andere plaids en spreien van baby alpaca, lamswol. Zo worden er bijvoorbeeld zijden vintage sjaals gebruikt voor unieke sierkussens. Dit zijn exclusief vervaardigde stukken die je op één hand kunt tellen. Kortom Mrs. Me levert een standaard die iedereen zal kunnen behagen!

Mrs. Me ademt luxueuze sfeer uit maar dan met een zeer persoonlijke signatuur

De oprichtster Lianne Ernst heeft de modeopleiding gevolgd aan de Academie voor Beeldende Kunst en Industrie in Enschede. Later heeft ze haar marteropleiding voltooid in Fashion Strategie & Design aan de Kunstacademie in Arnhem.

Haar liefde voor design en mode is duidelijk terug te vinden in de collectie van Mrs. Me.

geïnspireerd door de luxe sfeer van de betere hotels

Lianne Ernst is door haar vele reizen geïnspireerd door de luxe sfeer die ze aantrof in de betere hotels. De Mrs. Me collectie ademt dan ook deze luxueuze sfeer uit maar dan met een zeer persoonlijke signatuur want Lianne Ernst laat zich inspireren door allerlei verschillende materialen en structuren en op basis van deze attributen komt het ontwerp proces tot stand.

De collectie van Mrs. Me onderscheidt zich heel duidelijk van andere collecties omdat er altijd een totaalbeeld tot stand komt waarbij er een duidelijke invloed vanuit de modewereld te zien is.

Lianne Ernst gebruikt voor het maken van haar spreien en sierkussens altijd modestoffen die je niet snel zult verwachten.

Studio
State Room
Spa
Salon
Pouwder Room
Parlour
Oyster Bar
Master Suit
Loggia
Lodge
Lobby
Library
Green House
Gallery
Conservatory
Atrium
Atelier

Sierkussens

De collectie sierkussens van Mrs. Me is bijzonder omvangrijk en worden gemaakt van allerlei materialen waaronder zeer bijzondere materialen zoals gefineerd hout en kurk.

In de collectie vind je ook sierkussens van mohair, linnen, zijde, velours, palingleer, lamsleer, kortom eigenlijk te veel om op te noemen. Opvallend, gedurfd en altijd met een luxe uitstraling en door de kleurstellingen vaak eindeloos te combineren in je slaapkamer of in je woonkamer.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken