In de royale home & living collecties van Essenza vind je een eclectische mix van kleuren, prints en stijlen: alles wat je nodig hebt om van jouw huis een elegant, persoonlijk kunstwerk te maken.

Met de limited edition-lijn home & living producten van ESSENZA for Mauritshuis maak je van jouw huis een elegant, persoonlijk kunstwerk.

Asseccoires

Essenza is continu op reis. Op zoek naar inspiratie in bestemmingen, culturen en tradities, ver weg of juist heel dichtbij. Daarnaast is de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron. Al die indrukken en ideeën mixed en matched Essenza tot eclectische, overvloedige collecties.

Al ruim 30 jaar ontwerpt Essenza expressieve home & living collecties voor een stijlvol interieur met een unieke twist. Vanuit de studio bij Utrecht heeft Essenza haar vleugels uitgeslagen en de wereld veroverd. Inmiddels zijn ze actief in bijna 40 landen.

 

Hoogwaardige, duurzame producten zijn het antwoord van Essenza op de hedendaagse wegwerpcultuur. Essenza ontwerpt en vervaardigd collecties met liefde, zorg en aandacht voor mens en milieu.

Hiernaast is de Ultimate gift Guide van Essenza te zien. 

Call Now Buttonvoor informatie