Svad Dondi

SVAD DONDI is bijna zestig jaar geleden als een klein familiebedrijf  opgericht door Anna en Alfredo Dondi. Inmiddels is SVAD DONDI uitgegroeid tot een industrieleider die de kunst beheerst van het naadloos combineren van hi-tech productieprocessen en bekwaam vakmanschap. Hierdoor staat het merk voor creativiteit , elegantie, ondernemersinnovatie en passie voor voortreffelijkheid. 

Beginnend met badhanddoeken en kussens, is het productaanbod van SVAD DONDI in de loop der jaren dankzij innovatie uitgebreid met luxe bed-, bad- en tafellinnen, van beddensets, dekbedden en dekbedden tot fijn textiel en state-of-the-art designerstoffen voor het moderne huis. 

Alle SVAD DONDI-collecties weerspiegelen de niet aflatende zoektocht van SVAD DONDI om te anticiperen op de nieuwste  mode en trends. 

SVAD DONDI heeft zeer bekwame ontwerpers en technici in dienst die toezien op de kwaliteit en functionaliteit van de zorgvuldig vervaardigde luxe producten.

Door altijd oog te houden voor detail, de hoogst mogelijke kwaliteit in grondstoffen te bewaken en dit te combineren met het vakmanschap, is het voor SVAD DONDI mogelijk om de succesvolle samenwerking gerenommeerde modehuis BLUMARINE te onderhouden.

Veel aandacht voor detail beperkt zich niet tot inkoop- en productieprocessen, maar strekt zich ook uit tot marketing en productpresentatie – met de betrokkenheid van wereldberoemde fotografen. Dit resulteert in op maat ontworpen luxe verpakkingen en hoogwaardige reclame. Naast dat het eindproduct een toonbeeld van perfectie moet zijn streeft SVAD DONDI ook naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Het kantoor van SVAD DONDI in Viadana, Italië:

 

De productlijnen zijn in de loop der jaren veranderd om nieuwe levensstijlen en modetrends te volgen. Deze zijn momenteel gegroepeerd in vijf brede segmenten gericht op specifieke markten: 

SVAD DONDI, BLUMARINE HOME COLLECTION, BLUGIRL HOMEWARE, BLUMARINE BABY en BLUMARINE ART-DE-LA-TABLE . Het productaanbod wordt regelmatig gepresenteerd op alle meest prestigieuze internationale beurzen en in de catalogi van verkooppunten voor de luxe woninginrichting en interieurontwerpmarkt. Dit geeft het merk SVAD DONDI de reputatie te staan voor uitmuntendheid in de creatie van unieke, sensuele , bijna magische producten.

De designs uit de collectie van SVAD DONI die wij voeren is hieronder weergegeven: 

Call Now Buttonvoor informatie