Sofiben

Het speciale Sofiben ritssysteem zorgt ervoor dat het verwisselen van een dekbedovertrek een fluitje van een cent wordt: u ritst het overtrek in een keer over drie zijden los, sla de bovenkant terug op het hoofdeinde, leg uw dekbed erin, sla de bovenkant weer terug en rits het dekbedovertrek weer dicht. Klaar! 

En mocht het na het slapen niet meer helemaal goed zitten, dan steekt u uw handen in de open splitten en trekt u het dekbed eenvoudig weer op zijn plaats en in de punten. Met dit unieke systeem bespaart u niet alleen veel tijd, het wisselen kost u bovendien nauwelijks inspanning.

De dekbedovertrekken worden in opdracht van Sofiben op kleine schaal in Nederland gemaakt. van uitsluitend stoffen en ritsen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw Sofiben dekbedovertrek.

Sofiben Collection werkt binnen het assortiment van Sofiben met een drietal stofsoorten; De 100% natuurlijke stoffen als Katoensatijn, in zowel de 300TC en de 200TC en Percalkatoen. Stoffen die zich kenmerken door hun soepelheid, comfort en uitstekende regulatie van transpiratie. Alle dekbedovertrekken zijn uitermate geschikt voor gebruik van wollen dekbedden of dekens. Uiteraard worden alle dekbedovertrekken voorzien van een ritssysteem.

De werking van dit ritssysteem is te zien bij elk dekbedovertrek

Call Now Buttonvoor informatie