Flamant

Thuiskomen in een warm en druk huis op een koude winteravond, of betreed een landhuis na een lange rit vooruitlopend op een weekend van ontspanning. Het is de warmte die je voelt wanneer je bij een goede vriend aankomt, omringd door bekende gezichten en voorwerpen. Of het geruststellende gevoel van beschutting en bescherming van een gezinswoning.

Dat gevoel van thuiskomen is de kern van Flamant.

Flamant is overtuigt dat in een steeds evoluerende en hectische wereld met zeer weinig tijd voor contemplatie, de behoefte aan onderdak, comfort en een gevoel van warmte en veiligheid van grote waarde is. Flamant omarmt deze behoefte en biedt echte producten die de warme ambiance van een echt huis creëren.

Flamant recreëert die essentie van ‘thuis’ door het verleden opnieuw uit te vinden en aan te passen aan hedendaagse normen, met authenticiteit, harmonie en gastvrijheid als onze kernwaarden en de familietradities als een belangrijke bron van inspiratie.

Die warme ontmoeting tussen klassiek en modern bepaalt de Flamant-signatuur. Met een gevoel van vertrouwdheid, oprechtheid en puurheid, worden onze producten gemaakt met respect voor vakmanschap en met materialen van natuurlijke kwaliteit die afkomstig zijn van kleine werkplaatsen over de hele wereld.

Call Now Buttonvoor informatie