Lexington heeft een geheim te delen. De favoriete plek van Lexington is in de zomer niet de luxe op een traditionele manier. Het is geen herenhuis en het is geen exclusief toevluchtsoord. Het is echter een plek waar we op adem komen en een plek die comfort biedt.

Lexington, Summer 2020

De lucht, de oceaan en het strand maken ons gelukkig, daarom willen we tijdens onze vakantie zoveel mogelijk buiten zijn. De lange zonnige dagen betekenen eindeloze dagen gevuld met mogelijkheden. Daarom dromen we, plannen we en proberen we het meeste uit onze dagen te halen. En dat is geweldig. Maar is het niet de ultieme luxe om wakker te worden en helemaal geen plannen te hebben? Om gewoon te zijn?

Lexington, Summer 2020
Lexington, Summer 2020

Deze zomer heeft Lexington zijn best gedaan om het perfect onopgemaakte bed te maken. En ze kwamen er achter dat het een kunst is. Ze vieren de zomer met levendige kleuren en een sterke print – allemaal in zachte, perfect gemaakte stoffen.

Het beddengoed kan gemakkelijk worden gecombineerd met spreien, spreien en sierkussens. De inspiratie voor onze zomertafel komt van de zon, de lucht en alle verschillende kleuren zomerfruit die je maar kunt bedenken, zoals watermeloen, limoen en citroen. Het is een verzameltafel, met familie en vrienden die op verschillende manieren gedekt kan worden. 

Lexington, Summer 2020
Lexington, Summer 2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien + een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Buttonvoor informatie