Lexington

EEN LANDELIJKE UITSTRALING GEMAAKT VAN PRACHTIGE MATERIALEN

De Lexington Company vindt zijn oorsprong in het kleine plaatsje Lexington net buiten Boston, Massachusettes, waar de Amerikaanse Revolutie is begonnen. Hier vind je de tradionele New England huizen van witgeverfd cederhout. Lexington is een plaats van traditie en historisch belang.

Het assortiment van Lexington is beïnvloed door deze typische New England stijl en de collecties zijn gebaseerd op de Amerikaanse tradities van buitengewoon vakmanschap. Vanuit deze omgeving is er een hele lifestyle brand ontstaan. De Lexington dekbedovertrekken weerspiegelen deze stijl en traditie. In de Lexington basis collectie vind je vooral dekbedovertrekken die een rustige toonzetting hebben en waarbij dessins bestaan uit strepen en ruiten en kleine ruitjes of uni kleurige dekbedovertrekken. De kracht van de Lexington basis collectie is dat deze niet of nauwelijks verandert waardoor de verschillende items lang kunnen worden bijbesteld of nabesteld, bijvoorbeeld ideaal als je een paar nieuwe kussenslopen nodig hebt.

Lexington maakt de collectie dekbedovertrekken uitsluitend gebruik van hoogwaardige duurzame materialen zoals zeer fijn geweven knisperende parkel en zijdezacht katoen satijn. De dekbedovertrekken van Lexington hebben geen instapstrook maar een knoopsluiting aan de bovenzijde die je natuurlijk ook aan de onderkant kunt gebruiken.

Dit zijn over het algemeen opvallende collecties die perfect zijn afgestemd op het seizoen. Deze collecties worden eenmalig uitgebracht en hebben echter maar een beperkte looptijd.

Call Now Buttonvoor informatie