[vcex_image_flexslider animation=”fade_slides” loop=”true” height_animation=”0.0″ animation_speed=”2000″ slideshow_speed=”8000″ direction_nav=”false” control_thumbs=”false” img_size=”full” image_ids=”1482,1481,1483″][vcex_heading text=”ledikanten” tag=”h1″ css=”.vc_custom_1474576266865{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #ffffff !important;}”]

Nadat uw keuze bepaald is in het slaapsysteem kan er een uitgebreide keuze gemaakt worden uit diverse merken en soorten ledikanten om uw slaapkamer verder compleet te maken. Het geheel kan aangevuld worden met bijpassende nachtkastjes, bijmeubels en linnenkasten.

Onze collectie is samengesteld uit een aantal Nederlandse, Belgische en Duitse meubelmerken in verschillende eigentijdse, moderne stijlvormen:
Auping
Loof
Mintjens sleepline
Schramm
Ruf

Bovendien houden wij met het collectioneren rekening dat onze slaapsystemen goed ingepast kunnen worden in de ledikanten. Zonder concessies aan de constructie en kwaliteit, dus zorgeloos slapen!

Onze eigen bezorg- en montagedienst gaat zorgvuldig om met uw kwaliteitsaankoop en zorgt voor de correcte levering tot in uw slaapkamer. Desgewenst zorgen wij ook voor het demonteren en afvoeren van uw oude slaapkamermeubilair.

Call Now Buttonvoor informatie