[vcex_image_flexslider animation=”fade_slides” loop=”true” height_animation=”0.0″ animation_speed=”2000″ slideshow_speed=”8000″ direction_nav=”false” control_thumbs=”false” image_ids=”1037″][vcex_heading text=”lattenbodems” tag=”h1″ css=”.vc_custom_1474580016444{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #ffffff !important;}”]

Elk mens is verschillend. Daarom zijn de lattenbodems van het Ecco2-bedsysteem dat ook – door aanpassing op maat. Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoonten. Elk mens is anders. Belangrijk is daarbij de ergonomisch juiste lighouding. De wervelkolom moet zowel bij zij- als bij rugligging zijn natuurlijke vorm behouden. Daarom wordt het Ecco2-bedsysteem aan het lichaam aangepast. En wel precies aan uw persoonlijke maten.

Röwa Ecco2

Stralingsvrij

Röwa biedt u niet alleen een optimaal comfort met de elektrisch verstelbare lattenbodems, maar voorkomt ook elektrische straling in uw slaapkamer. Met het exclusief bij Röwa verkrijgbare free elec®-systeem wordt de stroomtoevoer onderbroken als de motor stilstaat en zijn zowel de kabels als de motor vrij van elektrische stoorvelden. Het gepatenteerde systeem is leverbaar op geselecteerde elektrische uitvoeringen uit het Röwa-lattenbodemprogramma, zodat er geen elektromagnetische velden ontstaan en een gezonde, verkwikkende slaap mogelijk is.

Call Now Buttonvoor informatie