Menu

Een Quick-Step laminaatvloer plaatsen is kinderspel, dankzij het bejubelde, gepatenteerde Uniclic kliksysteem. Dit installatievriendelijke systeem is veel sneller en steviger dan concurrerende systemen. Het maakt de plaatsing van je nieuwe vloer echt makkelijk, zelfs in de kleinste hoekjes van de kamer of onder een deur.

De series van Quickstep die wij voeren

Impressive

De Quick-Step Impressive collectie van middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Eligna

De elegante, waterafstotende Eligna vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun perfecte evenwicht tussen planklengte en -breedte. De Eligna collectie bestaat uit vloeren zonder groef voor een zacht en smaakvol effect.

Majestic

Majestic biedt je de langste, breedste en meest luxueuze vloerplanken uit de hele Quick-Step collectie. Dankzij de extragrote afmetingen, de natuurlijke look en de unieke waterbestendige technologie zijn ze de perfecte keuze voor een echt majestueus interieur.

Largo

De lange planken van de Largo laminaatcollectie maken elke kamer bijzonder. Met hun uitzonderlijke lengte van ruim twee meter ademen ze klasse en kwaliteit.

Elite

Quick-Step Elite vloeren bestaan uit stijlvolle planken met subtiele randen. De Elite collectie biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht

Exquisa

Quick-Step Exquisa is een innovatieve plankenvloer met een voelbare oppervlaktestructuur. Je ontdekt een, twee of drie aparte tegels per plank dankzij de subtiele dwarsnaden. De multipatroonversie gaat zelfs nog een stapje verder met extradiepe naden die een aantrekkelijk lijnenspel creëren waardoor je vloer perfect tot zijn recht komt.

Wat is een laminaatvloer?

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

  1. Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.
  2. Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.
  3. Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.
  4. Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

Onderhoudsvriendelijk

Met Quick-Step laminaat kost het je nauwelijks moeite om je vloer netjes en schoon houden. In combinatie met de juiste ondervloer en met zwevende plaatsing zijn de laminaatvloerplaten ook perfect geschikt voor vloerverwarming en/of -koeling.

Tot 10 keer beter bestand tegen krassen

De gepatenteerde, beschermende Scratch Guard bovenlaag zorgt ervoor dat je jarenlang genot zult hebben van de mooie, natuurlijk uitziende vloer. Dankzij deze ultraresistente laag is Quick-Step vloerbekleding in laminaat tot wel tien keer beter bestand tegen microkrassen.

Uitstekende schokbestendigheid

De kern van onze laminaatvloerbekleding bestaat uit een kwalitatieve vezelplaat met hoge dichtheid (high density fibre board – HDF). In combinatie met de Scratch Guard bovenlaag biedt dit de best mogelijke bescherming voor je vloer tegen schade door vallende voorwerpen, hoge hakken …

Drank gemorst? Geen paniek!

De waterbestendige, gelijmde basisplaat en de treksterkte van onze kliksystemen bieden uitstekende spatwaterbescherming tegen vocht op het oppervlak.

Massief geluid voor een aangename omgeving

De kernplaten van onze vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en maken in combinatie met een Quick-Step ondervloer een massief, aangenaam geluid.

Geen verkleuring

Durf je je meubelen niet goed te verplaatsen omdat je vreest voor verkleuringen op de vloer? Met de Quick-Step laminaatvloeren kun je met een gerust gemoed talloze keren de meubelen herschikken. Onze vloeren behouden jaar na jaar hun originele kleur als ze worden blootgesteld aan normale niveaus van (zon)licht.

Permanent antistatisch

Elke Quick-Step vloer is behandeld met een antistatisch oppervlak. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken om irritante elektrostatische ontladingen. Meer nog: dankzij deze behandeling trekt je vloer aanzienlijk minder stof aan dan andere vloeren.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken