In een wereld waarin alles steeds groter, beter, duurder en vooral sneller moet gaan. Een wereld waarin alleen het beste telt en waarin we soms lijken te vergeten hoeveel eenvoudige schoonheid zich direct onder onze ogen bevind.

Bij ons in de winkel: 

Ruim een jaar geleden vonden Kayori en HandicapNL elkaar in een samenwerking die als doel heeft om ervoor te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft op een geluksmomentje.
HandicapNL en Kayori geloven dat iedereen, met en zonder beperking, kwaliteiten en talenten heeft.

Het idee om de Kayori Kids collectie te maken met HandicapNL bestaat al sinds het begin van onze samenwerking. Samen geloven wij dat iedereen kwaliteiten en talenten heeft. Met dit project is dit visueel en tastbaar geworden en laten we zien dat iedereen, met of zonder beperking, meetelt en meedoet. Het is bijzonder inspirerend en ontroerend om te zien wat dit creatieve project heeft betekent, namelijk oprechte erkenning en waardering, voor het werk van de kunstenaars. Wij zijn bijzonder trots op het resultaat en hopen dat velen van dit mooie product zullen genieten.
www.handicap.nl

Patrick Wemekamp is 48 jaar en werkt al 20 jaar in het atelier waar hij 2 dagen in de week schilderijen maakt met krijt en acrylverf.

De blauwe pauw van zijn ontwerp is een remake van een eerder werk met de titel: ‘Ik pauw van jou.’ Patrick is zelf zo trots als een pauw op zijn dekbed.

Ik pauw van jou

4 wielen dekbed

Annoeska Meerveld is 20 jaar en werkt 4 dagen op het atelier. Ze is erg creatief en heeft van haar hobby’s tekenen en schilderen haar werk gemaakt.

Voor deze opdracht heeft ze auto’s geschilderd. Daar genoot ze ontzettend van omdat ze denkt dat kinderen het leuk vinden om onder zo’n dekbed te kunnen dromen.

Arie Noordwijk werkt sinds 1991 in het atelier. Hij werkt abstract en figuratief met acrylverf en oliekrijt. Hij schildert graag mensen, huizen, bomen en dieren. Hij haalt zijn inspiratie uit zijn directe omgeving bijvoorbeeld na bezoek aan een museum of het huis waar hij woont.

Schelpen op 't strand

4 wielen dekbed

Cor de Jong, houdt van teksten, alle teksten die je maar tegen-komt. Teksten op borden langs de weg, van Loesje, uit de Bijbel of uit reclamefolders. En aan deze teksten geeft hij zijn eigen draai.

Cor de Jong, houdt van teksten, alle teksten die je maar tegen-komt. Teksten op borden langs de weg, van Loesje, uit de Bijbel of uit reclamefolders. En aan deze teksten geeft hij zijn eigen draai.

Cor vind het heel fijn dat mensen nu zijn teksten op een dekbed kunnen kopen. ‘Want waarvoor maken we anders dingen? Niet voor niks. Daarom!’

Lichtjes in de bomen

Romantische dromen

Martine van Schuppen is 26 jaar en werkt een kleine 7 jaar in het atelier waar ze schildert maar ook met keramiek en mozaïek werkt. Ze geniet van muziek, dansen en boybands en van alle aandacht die ze krijgt.

Martine bij het zien van haar dekbed: ‘Ik ben er sprakeloos van, zo mooi, een beetje sprakeloos.’

 

Iris de Rooy is een echte filosofische kunstenaar. Ze houdt van gedichten maken, gekke thema’s, paardrijden en het buitenland.

Iris heeft zelf ook dromenvangers die zorgen dat ze minder slecht slaapt. Ze hoopt dat mensen die onder haar dekbed slapen dat ook hebben. ‘Want dromenvangers kunnen slechte dromen wegnemen en goede dromen teruggeven.’

de Dromenvangers

De blauwe regen

Marleen Willemse houdt van de natuur en van zachte kleuren zoalsdie in haar ontwerp ‘De blauwe regen’ te zien is. Ze is ontzettend blij en trots dat haar schilderij is gekozen voor op een dekbed. Ze denkt dat mensen gelukkig worden van haar dekbed en er heerlijk onder kunnenslapen.

Dat haar schilderij nu op een dekbed verkrijgbaar is, is de bekroning op haar werk. Ze leeft hier helemaal vanop: ‘Wat zal mijn zus hier van zeggen als ze dit ziet?’

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Buttonvoor informatie