Olympisch hardloopster Jill Holterman -> Door ons geadviseerd en slaapt sinds kort op Swissflex

Jill Holterman is een Nederlands Olympisch hardloopster die zich richt op de lange afstand.

Zij heeft deelgenomen aan de Olympische marathon in Tokio. De atlete uit Egmond aan den Hoef kwam over de finish na twee uur, 45 minuten en 27 seconden. Onder klimatologisch bijzonder lastige omstandigheden leverde Jill hiermee met een topprestatie. slaapadvies. Voor Jill kwamen we uit op een combinatie van de flexibele en ondersteunende Swissflex Uni 20 lattenbodem i.c.m. de fijne, comfortabele matras Hybrid 24 Geltex. 

Toen Jill zich in onze slaapwoonwinkel meldde voor een goed bedadvies hebben we gekeken welk slaapsysteem het beste recht doet aan de ondersteuning die zij nodig heeft. Naast een intensief trainingsprogramma is een goede (nacht)rust van groot belang om een topprestatie te kunnen neerzetten. Bij Huitenga slaapwoonwinkel kun je terecht voor een onafhankelijk en objectief slaapadvies. Voor Jill kwamen we uit op een combinatie van de flexibele en ondersteunende Swissflex Uni 20 lattenbodem i.c.m. de fijne, comfortabele matras Hybrid 24 Geltex. 

Mede door een perfecte nachtrust kan Jill zich goed voorbereiden en herstellen van al haar trainingen. Jill’s volgende doel is om hoog te eindigen op de Olympische Spelen in Parijs in 2024. Aan de nachtelijke ondersteuning tijdens de voorbereidingen zal het in ieder geval niet meer liggen. Succes Jill en jaag je dromen na!

Call Now Buttonvoor informatie