Er is veel mogelijk in de zitmeubelen

Een greep uit de mogelijkheden die wij bieden zijn hier weergegeven:

  • zitbanken
  • slaapbanken
  • eetkamerstoelen & banken
  • fauteuils

Onze collectie is zeer uitgebreid

We werken met merken als Koinor, Bree’s New World, W Schillig en Lookline

 

Fauteuils

De collectie aan fauteuils wisselt sterk. Kom voor het meest recente aanbod naar de winkel.

Onze collectie zitmeubels is samengesteld uit verschillende prijsniveaus in het midden- en hogere segment.

Bree’s New World

Bree’s New World, trendsetter in design meubels van eigentijds en gedurfd ontwerp. Sinds jaar en dag ontwikkelen de zogenaamde Furniture Composers van Bree’s New World een zeer uiteenlopende collectie design meubelen bestaande uit eetkamerstoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, fauteuils, banken en kasten.

Cartel Living

Cartel Living biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding in moderne designmeubelen van Nederlandse bodem: banken, zit/loungehoeken en fauteuils.

Coming Lifestyle

Coming Lifestyle is een Nederlands merk dat zich profileert in het ontwerp en de productie van eigentijdse tafels, kasten, eetkamerstoelen, fauteuils en banken in een zeer betaalbaar prijsniveau. Deze meubels zijn algemeen bekend onder de merknamen VT Wonen en Bodilson.

Skalma

Relaxfauteuils vindt u bij ons van het Deense bedrijf Skalma. Deze leverancier biedt veel opties, zoals manueel of elektrisch verstelbaar in diverse combinaties en een lendepompje voor een goede en individuele ondersteuning van de onderrug.

Lookline zitmeubel concept

Deze collectie fauteuils en zitbanken kan helemaal uitgevoerd worden zoals u dat graag ziet. Modern zitcomfort in stof en/of leer met pootjes in hout en metaal. Speciaal kenmerk van de Lookline zitmeubelen is de verstelbare zitdiepte. Dit zorgt voor een goede ondersteuning van het zitvlak en een goede aansluiting met de rug, voor een ergonomisch goede zit.

De stoffencollectie van Lookline bestaat grotendeels uit wollen kwaliteitsstoffen van Kvadrat en De Ploeg. Wollen stoffen hebben een goed herstellend vermogen waardoor de stoffering mooi strak is en blijft.

Het leder is Supreme BS. Vatgeverfd rundleder met een sterke toplaag. Iedere huid is uniek en geeft uw zitmeubel zijn eigen karakter.

Regelmatig wordt de collectie gewisseld of aangevuld met interessante items.

* bij wasbare bekleding dient het wasvoorschrift altijd in acht genomen te worden om krimp en/of verkleuring te voorkomen.

Call Now Buttonvoor informatie