Eetkamerstoelen & banken

Hiernaast is een korte samenvatting van door ons geplaatste eetkamer stoelen en banken. 

Onze collectie eetkamerstoelen en banken wisselt sterk. Hieronder is de actuele winkelcollectie te zien. 

Bree's logo

Eetkamerstoel Kiq

Het geheim van de (draaibare) eetkamerstoelstoel Kiq zit aan de binnenkant. Een goed geproportioneerde schaal van gelamineerd beukenhout zorgt voor een geweldig zitcomfort zonder dat daar dikke schuimlagen voor nodig zijn. Hierdoor blijft de stoel mooi slank ogen. Het ranke, uit gegoten aluminium vervaardigde onderstel laat de zitschaal als het ware zweven en geeft de Kiq daarmee een luchtige uitstraling. Naast een luchtig en modern uiterlijk heeft deze draaibare eetkamerstoel natuurlijk ook een lekkere ‘snelle’ naam.

De kuip van de eetkamerstoel Kiq kan worden uitgevoerd in stof of leer, maar is vooral erg populair in een stof-leer-combinatie.

Bree's logo

Luna 

De Luna van Bree’s New World, een tijdloze eetkamerstoel voor de moderne eetkamer.

Deze eetkamerstoel doorstaat moeiteloos de laatste meubeltrends en maakt dan ook al meer dan een decennium onderdeel uit van de Bree’s New World collectie. Naast het strakke design, krijgt de Luna daarnaast veel lof van klanten over het geweldige zitcomfort. De slanke, ergonomisch gevormde kuip en het licht verende freischwinger frame maken dat het zitten op de Luna je niet snel zal gaan vervelen. De Luna is tevens uitvoerbaar met armleuningen als de Lunette of Luna Arm.

Spin R

De eetkamerstoel Spin R valt op door de elegante rondingen die perfect matchen bij het eivormige blad van de eettafel Steely. De combinatie Spin R en Steely is uitermate geschikt voor diegenen die de eethoek graag een beetje compact willen houden, maar toch lekker modern en opvallend.

Essay

De bank ESSAY nodigt je uit om samen te brunchen, voor een informeel diner, om ideeën uit te wisselen en plannen te maken. Je hebt je gesprekspartner altijd perfect in beeld. Een perfect eetkamermeubel voor eetkamers of open woon-eetsituaties.

Essay 

De Essay eetkamerstoel van Koinor, is compleet met de hand vervaardigd en afgewerkt met de beste hoogwaardige materialen.

De Essay eetkamerstoel is verkrijgbaar in diverse kleuren en opstellingen.

Fly

Het design van de eetkamerstoel Fly kenmerkt zich door de sterke, grafische lijn van de achterpoot. Die springt als een roofdier naar voren en vormt ook een onderdeel van de rug. Het comfort van deze eetkamerstoel ontstaat voor een belangrijk deel door de vorm van de rug, die de ronding van je rug omvat en ondersteunt. Zo wordt de sterke vorm ook onderdeel van de functie van de stoel. De eetkamerstoel Fly is in de uitvoering met wieltjes ook leverbaar met armleuningen

Deze stoel hebben we momenteel niet in de winkel staan. Maar is op verzoek te bestellen. 

Call Now Buttonvoor informatie