Er is heel veel mogelijk in de binnenzonwering en andere producten voor raamdecoratie

Een greep uit de mogelijkheden die wij bieden zijn hier weergegeven:

  • Horizontale jaloezieën
  • houten jaloezieën
  • plissé
  • duette shades
  • verticale lamellen
  • rolgordijnen
  • vouwgordijnen
  • paneelgordijnen
  • shutters

Onze collectie is zeer uitgebreid

We werken met merken als Luxaflex, B&C en Inside.

Deze producten worden precies passend gemaakt en door onze bekwame monteurs op juiste wijze gemonteerd. Hier zie je een doorsnede van onze binnenzonwering – portfolio. 

Hiernaast kun je doorklikken naar onze uitgebreide portfolio in de binnenzonwering

Horizontale jaloezieën

 

Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën. De standaard jaloezie wordt opgetrokken en neergelaten met koordbediening. Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie.

Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker.

Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie.

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding. Shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi.

Duette® Shades

ook wel duette gordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Behalve dat Duette® Shades decoratief zijn geeft deze structuur het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen:

Isolerend: u kunt op stookkosten besparen in de winter.

Reductie van warmteopname in de zomer.

Verbeterde akoestiek in huis.

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn verticale lamellen de perfecte keus. Denk hierbij o.a. aan schuine ramen, erkers en hoekramen.

Rolgordijnen

Op maat gemaakte rolgordijnen. De collectie is zeer breed. De collectie biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en bijzondere structuren.

Je reëert op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in je leefomgeving. Wilt je ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen?  Trek het gordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond?  Je bepaalt zelf het zicht naar buiten.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn erg mooi voor grote glaspartijen. Natuurlijk wil je optimaal genieten van je uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan je privacy. Wij bieden met panelen de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien.

Elektrische bediening

Met Somfy kun je alle soorten raamdecoratie automatiseren. Aandrijving via WireFree™ (batterij) of via het lichtnet biedt je verschillende voordelen en prijsniveaus. Verder kun je kiezen uit vele besturingsopties: afstandsbediening, wandschakelaars, timers of sensoren. Welke oplossing je ook kiest: Somfy staat voor gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Call Now Buttonvoor informatie