Een inrichting die voelt als één geheel

Je brengt een groot deel van je tijd door in je huis. Het is jouw plek en daarom wil je het zo mooi mogelijk en uiteraard ook volledig naar jouw smaak inrichten. Maar wat nou als je eigenlijk niet weet wat jij mooi vindt of hoe je moet beginnen.

De juiste vloerbedekking en raamdecoratie is essentieel, want de vloer bepaalt samen met de raamdecoratie in belangrijke mate de uitstraling van een vertrek. In een zorgvuldig samengestelde woon- of slaapkamer horen natuurlijk ook de meubelen en bedden waar je je thuis voelt.

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een geschikt product voor je woning

Sinds 1954 staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardige woning- en projectinrichting.
Naast de betere merken in onze BINNEN-kerncollectie bieden wij ook diverse andere A-merken aan.

Hieronder is een indruk te krijgen wat voor een producten en service wij leveren. Bij ons kunt je terecht voor je meubels. Meubels voor de woon- en eetkamer, studeer- of werkkamer. Moderne, modulaire en functionele meubelen aangepast aan je specifieke woonwens.

Rust, ruimte en comfort. Dat zijn de inrichtingswensen die de meeste mensen hebben. Bij de diverse kastprogramma’s die wij voeren worden die wensen buitengewoon serieus genomen.

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Het gebruik van een vertrek bepaalt het gewenste vloertype.

Meubels

Bij ons kunt je terecht voor je meubels. Meubels voor de woon- en eetkamer, studeer- of werkkamer. Moderne, modulaire en functionele meubelen aangepast aan je specifieke woonwens.

Opbergen

Rust, ruimte en comfort. Dat zijn de slaapkamerwensen van de meeste mensen. Kom eens kijken naar onze kasten van de prachtige Italiaanse kastsystemen van Noteborn, Nova Mobili, Jesse en de maatwerkoplossingen van Ars Nova.

Trapbekleding 

Er is heel veel mogelijk als het aankomt op trapbekleding. Wij voeren veel merken en zijn er van overtuigd dat we voor iedereen een oplossing kunnen aandragen. We nodigen je dan ook van harte uit in onze winkel zodat we je vrijblijvend kunnen adviseren.

Vloeren

Op zoek naar nieuwe vloerbedekking?

Wij weten alles over vloerbedekking en hoe we deze perfect op maat moeten maken. We staan graag voor je klaar met advies om je verder te helpen bij de keuzes die je maakt.

Kom gerust langs in onze winkel en bekijk ons aanbod pvc, vinyl en tapijt.

Portfolio

Hieronder kun je door klikken naar een doorsnede van ons portfolio in de woning inrichting. 

We hopen dat je zo een goede indruk krijgt wat wij voor je kunnen verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Maak een afspraak!

Via de e-mail of telefonisch

Telefoon: +31 (0)251 652 435
Email: klantenservice@huitenga.nl
Dorpsstraat 69-73, 1901 EJ Castricum
Maandaag 13:00-17.30
Dinsdag - vrijdag 09.30-17.30
Zaterdag 09.30-17.00
Call Now Buttonvoor informatie