Menu

Opbergen

Rust, ruimte en comfort. Dat zijn de slaapkamerwensen van de meeste mensen. Bij de diverse kastprogramma’s die wij voeren worden die wensen buitengewoon serieus genomen.

De uitstekend doordachte constructies, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een grote aandacht voor details staan aan de basis van comfortabele, praktische en duurzame kastoplossingen.

Kom eens kijken naar onze kasten van de prachtige Italiaanse kastsystemen van Noteborn, Nova Mobili, Jesse en de maatwerkoplossingen van Ars Nova.

Je zult zien dat de ruimte in je slaapkamer of inloopkast optimaal benut kan worden.

Vanzelfsprekend komen wij bij je thuis om de mogelijkheden ter plaatse met je te bespreken en in te meten.

Noteborn is een internationale fabrikant op het gebied van maatwerk – maatkast – maatkasten – kledingkast – kledingkasten – inbouwkast – inbouwkasten – dressings – walk-in closets – garderobekast – garderobekasten – inloopkast – inloopkasten – opbergkasten – schuifdeuren op maat – draaideuren.

Noteborn bied een uitgebreide collectie voor wonen, werken, slapen, kleden, organiseren en opbergen.

Noteborn6
Noteborn6
Noteborn5
Noteborn4
Noteborn3
Noteborn2
Noteborn7
Noteborn8

Nova Mobili onderscheidt zich in de meubelwereld door zijn modulaire systemen. Deze zijn altijd bedoeld om persoonlijke concepten van het huishoudelijk leven te inspireren.

Nova Mobili streeft er naar meubels te ontwerpen die het regelboek herschrijven. Op deze manier worden er ruimtes gebouwd rond de objecten die we in de buurt willen hebben.

Novamobili
Novamobili
Nova Mobili7
Nova Mobili 6
Nova Mobili 5
Nova Mobili 4
Nova Mobili2
Nova Mobili1
Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken