Menu

Buitenzonwering

Buitenzonwering is onmisbaar in iedere woning. Een aangename temperatuur in je woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt je de warme zomer wel door. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar je uit kunt kiezen. Welke zonwering voldoet aan al je wensen?

Wij bieden een ruime keuze uit een veelzijdig, modern vormgegeven en flexibel assortiment buitenzonwering voor iedere portemonnee.

Wij beoordelen je situatie ter plaatste en geven een op maat gesneden advies

Hierdoor ben je verzekerd van het voor u meest geschikte zonweringsproduct.

Zonnescherm en zonwering

Ben je van plan om een zonnescherm te kopen? Dan komt je voor verschillende keuzes te staan. Welk soort zonnescherm heeft je voorkeur, wilt je een elektrisch zonnescherm of een zonnescherm met handmatige bediening en hoe groot moet het scherm zijn? Allemaal keuzes waar we je graag over adviseren.

Terrasschermen

Meer comfort in tuin en terras. Terrasschermen bieden je bescherming tegen de zon waar en op welk moment je dit wenst. Terrasschermen zijn breed inzetbaar, zowel vrijstaand als aan de gevel.

Screens

Beschermt tegen zon en warmte. Functioneel, comfortabel & Stijlvol. De mogelijkheden zijn eindeloos. Screens kunnen er zelfs voor zorgen dat er niemand bij je naar binnen kan kijken en dat het zicht naar buiten behouden blijft.

Rolluik

Rolluiken bieden bescherming onder alle omstandigheden. Ze werken isolerend en geluidsdempend en vaak zijn ze ook verduisterend. Een rolluik houdt de insecten buiten, terwijl naar binnen draaiende ramen toch open kunnen. Door de sterke constructie zijn ze ook nog eens inbraakvertragend.

Uitvalschermen en Markiezen

Uitvalschermen zijn erg geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals vaste, windvaste en stormvaste armen. Schermen met stormvaste armen bieden uitstekende zonwering aan de kust of op grote hoogten.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken