Menu

Binnenzonwering

We hebben een uitgebreide collectie aan diverse binnenzonwering producten en andere producten voor raamdecoratie

Een greep uit de mogelijkheden zijn:

horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, plissé en duette shades, verticale lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, shutters.

We hebben een zeer complete collectie en werken met merken als Sunway, Luxaflex, B&C en Inside

Deze producten worden precies passend gemaakt en door onze bekwame monteurs op juiste wijze gemonteerd.

Horizontale jaloezieën

Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën. De standaard jaloezie wordt opgetrokken en neergelaten met koordbediening.

Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie.

Plissé en duetteshades

Plissé Shades zijn geplooide stoffen met een elegante, tijdloze uitstraling. Plissé Shades zijn decoratief en veelzijdig. Plisse Shades zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen.

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn verticale lamellen de perfecte keus. Denk hierbij o.a. aan schuine ramen, erkers en hoekramen.

Rolgordijnen

Op maat gemaakte rolgordijnen. De collectie is zeer breed. De collectie biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en bijzondere structuren.

Vouwgordijnen

Je reëert op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in je leefomgeving. Wilt je ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen?  Trek het gordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond?  Je bepaalt zelf het zicht naar buiten.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn erg mooi voor grote glaspartijen. Natuurlijk wil je optimaal genieten van je uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan je privacy. Wij bieden met panelen de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien.

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding. Shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi.

Elektrische raamdecoratie

Met Somfy kun je alle soorten raamdecoratie automatiseren. Aandrijving via WireFree™ (batterij) of via het lichtnet biedt je verschillende voordelen en prijsniveaus. Verder kun je kiezen uit vele besturingsopties: afstandsbediening, wandschakelaars, timers of sensoren. Welke oplossing je ook kiest: Somfy staat voor gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken