aanmelden nieuwsbrief

Inrichting

Sfeer in huis brengen begint met een goede basis

De juiste vloerbedekking en raamdecoratie is daarbij essentieel, want de vloer bepaalt samen met de raamdecoratie in belangrijke mate de uitstraling van een vertrek. In een zorgvuldig samengestelde woon- of slaapkamer horen natuurlijk ook de meubelen en bedden waar u zich thuis voelt.

Graag helpen wij u dan ook bij het uitzoeken van een geschikt product voor uw woning

Sinds 1954 staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardige woning- en projectinrichting.
Naast de betere merken in onze BINNEN-kerncollectie bieden wij ook diverse andere A-merken aan.

Meubels

Bij ons kunt je terecht voor je meubels. Meubels voor de woon- en eetkamer, studeer- of werkkamer. Moderne, modulaire en functionele meubelen aangepast aan je specifieke woonwens.

Opbergen

Rust, ruimte en comfort. Dat zijn de inrichtingswensen die de meeste mensen hebben. Bij de diverse kastprogramma’s die wij voeren worden die wensen buitengewoon serieus genomen.

Vloeren

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Het gebruik van een vertrek bepaalt het gewenste vloertype.

Binnenzonwering

We hebben een uitgebreide collectie aan diverse binnenzonwering producten en andere producten voor raamdecoratie

Buitenzonwering

Optimaal beschermd tegen de directe inval van de zon en tegen de warmte. Bovendien voorkomt buitenzonwering verkleuring van gordijnen, planten, meubilair of vloerbedekking veroorzaakt door uv-straling.

Gordijnen

In onze slaapwoonwinkel vindt je een uitgebreide stoffencollectie van gerespecteerde merken van onder andere: BINNEN, De Ploeg, Loft79, Headlam, Vadain, Van den Acker, Sahco Hesslein, Tisca Tiara, Jab, KENDIX, Mira X.

Horren

Ventilatie is belangrijk voor het binnenklimaat en luchtkwaliteit in je woning. Maar als je een raam openzet komt er niet enkel frisse lucht binnen, ook insecten zien hun kans. Afhankelijk van type kozijn, inbouwruimte, gebruikwensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende hor te vinden.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken