Huitenga slaapwoonwinkel sluit de winkeldeuren na bijna 70 jaar

Castricum – Per 31 december 2022 sluit Huitenga slaapwoonwinkel zijn winkeldeuren. Hiermee komt een tijdperk van drie generaties Huitenga ondernemerschap aan de Dorpsstraat in Castricum ten einde.

Hans Huitenga: “Sinds de oprichting van het bedrijf door mijn opa Cees Huitenga begin
vijftiger jaren van de vorige eeuw, heeft de familie samen met onze loyale medewerkers een prachtig, goedlopend en gerenommeerd bedrijf opgebouwd. Hier zijn wij als familie
ontzettend trots op. We kijken met veel voldoening terug op een fantastische tijd en danken al onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen. Met het huidige personeelsbestand is het helaas niet haalbaar om de service en kwaliteit te borgen voor de langere termijn. De zoektocht naar nieuw en deskundig personeel is op niets uitgelopen en er is voor gekozen op ons hoogtepunt onze winkelactiviteiten te beëindigen.”

“Alle lopende opdrachten worden (uiteraard) volgens afspraak afgewerkt. Nieuwe opdrachten die wij dit jaar niet kunnen afronden, zullen wij ook niet meer aannemen. De laatste paar maanden richten wij ons zo volledig mogelijk op het leegverkopen van onze winkel. Al onze toonzaalmodellen en voorraden zullen tegen aantrekkelijke kortingen worden aangeboden, dus kom hiervoor zeker nog even langs.” Voor (merk)garantieregelingen kunnen onze klanten ná 31 december terecht bij de fabrikant/producent van de betreffende producten. Wij kunnen u ook doorverwijzen naar gevestigde bedrijven in de regio die actief zijn in onze branche.

Huitenga slaapwoonwinkel
Dorpsstraat 69-73
1901 EJ Castricum
Tel. (0251) 652435
www.huitenga.nl

Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk hiervoor gewoon bij ons terecht t/m 31 december van dit jaar.  Onze aangepaste openingstijden: woensdag t/m vrijdag van 10.00 – 12.30 en 13.15 – 17.00
uur. Zaterdag 10.00 -17.00 uur. Ook werken we nog op afspraak buiten de reguliere openingstijden.

Call Now Buttonvoor informatie