Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel. Zo kunnen we je voorzien in advies op maat. 

Ventilatie is belangrijk voor het binnenklimaat en luchtkwaliteit in je woning. 

Maar als je een raam openzet komt er niet enkel frisse lucht binnen, ook insecten zien hun kans. Afhankelijk van type kozijn, inbouwruimte, gebruikswensen en natuurlijk persoonlijke smaak zijn er voor ieder raam passende horren van Luxaflex te vinden.

De leveranciers waar wij horren van leveren:

voor elk raam 

Afhankelijk van type kozijn, inbouwruimte, gebruikswensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raameen passende Luxaflex® hor te vinden. 

voor iedere deur 

Luxaflex® biedt verschillende soorten hordeuren: schuivend, scharnierend of plissé. Kies de deur die het beste bij jou situatie past en laat gebruiksgemak een insectenwering perfect samengaan. 

Een échte Unilux hordeur

Unilux hordeuren en raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In de hordeuren van unilux zit daarom zwart gaas. Montage van de hordeur op maat is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en deur. 

Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en heb je altijd een passende hor voor je deur!

Een plisséhordeur

De Plisséfit plisséhordeur van Unilux vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur. De plisséhordeur van Unilux is de best verkochte deurhor in Nederland!

Vaste hordeur of schuifhordeuren

Het gaas in deze hordeur zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze typen hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Deze hordeur wordt ook altijd helemaal op maat gemaakt dus hij past zeker. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een hordeur dus ook rekening houden met je huisdier!

Een rolhordeur

Gaas rolt op in een cassette. Een voordeel is dat deze deurhor minder ruimte inneemt, als budget oplossing soms geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden. Laat je altijd goed adviseren als je een hordeur wilt kopen!

Call Now Buttonvoor informatie